Danica Grujičić: Otvoreno ću da kažem ako nešto budem morala da prećutim

Ostavite komentar


  1. Evo pitanja pa kazite otvoreno: da li ste vi promotor i zastupnik ruskih interesa u drzavi Srbiji?

  2. Prva laž,da ne čita komentare i da je ne interesuju.Pa kako ćete draga doktorka oceniti javno mnjenje.Znači , ja odlučujem i ja znam svoj posao.Ličite mi na nekog.

  3. To kada neko nesto bitno precuti da bi sa druge strane nesto dobio ima svoje naucno ime. Gospodja treba prvo da nauci sta su demokratski principi pa da udje u politiku.

  4. Zar je ulazak u politiku bio način da se izgradi novi institut, a ne objektivna potreba za istim ? Meni treba stan. A da se možda učlanim u SNS ?

  5. Pogrešna logika opšteg karaktera. Ući u politiku da bi uradio nešto što bi svakako trebalo uraditi. Znači li da je to jedini način ?

  6. Sunce ne treba da grane ako to neće popraviti rejting partije na vlasti i njenog šefa. Šta tu nije jasno?

  7. Pa zar joj činjenica da je morala da se prikloni Vučiću zarad izgradnje instituta nije dokaz negitvnosti njegovog načina vođenja države ? Je li to poruka koju upućuje svojim studentima: samo pokorno i ljigavo.
    Kaža privukao je slogan „Dela govore“. Bolje joj je bilo da je okrenula drugu stranu i pročitala spisak nedela.

  8. Ne, nego će da čita komentare, da vidi šta o medicini i zdravstvu misli automehaničar Pera. Nemam ništa protiva automehaničara, ali nemaju znanja o medicini. Zna se šta je čiji posao i za šta snoai odgovornost, ne treba vi da ih učite.

  9. Doktorka, to sto kazete nema mnogo veze sa logikom, al u toj partiji je logika i onako nebitna.

  10. Doktorka, to sto kazete nema mnogo venze sa logikom, al u toj partiji je logika i onako nebitna.

  11. Koliko poganih komentara na racun ove sjajne zene.Da li znate kakav i koliki strucnjak je ova zena?Mirno da stojite dok izgovarate njeno ime!!!

  12. Znao sam da nece biti objavljen komentar.Kako god dr.Danica je „zena zmaj“,odgovorno to tvrdim,briga me za politiku i slicno.

  13. Mislim da je stvaranje prodičnog lekara sa današnjim razvojem medicine nemoguća misija.Treba jače opremati domove zdravlja i kadrovski i tehnički oni su najbliži pacijentu i mogu brzo i kvalitetno da pruže uslugu kad bi imali adekvatne kapacitete.Poslednjih godina se samo priča i mnogo više ulaže u skupe tercijerne ustanove a premalo u domove zdravlja ,oni svojim radom znatno smanjuju potrebu za tercijarom i preveniraju ili brže otkrivaju patološka stanja .

  14. Sta ti ima da kazes ti si sve kazala kad si stala na listu SNS .Pametnom je to dosta .

  15. Samo iskreno i istinito pa ma sta da je u pitanju , tada niko ne gubi , spoznati i svoje greske koje se mogu resavati u hodu je uvek uspeh .

  16. Ne mogu da verujem da uci studente da precute i udju u stranku kako bi nesto dobili. Zna li ona sta goviri. Znaci moras biti u stranci da bi se napravio Institut, Tirsova, neki vrtic itd. Zemljo Srbijo
    Boze prosvetli ovakve, molim ti se

  17. Duboko sam razocaran ovom strucnom zenom. Tipican primer korupcije u nasem drustvu. Nije mogla da sacuva integritet experta intelektualca pa da se njeno misljenje ceni dok nije postala naprednjak i sluzi sampanjac na zurci. Zaista los pokazatelj lose perspektive nase Srbije

  18. Nadam se da će dr pročitati ovaj komentar. U godinama sam kad treba da se uradi prva mamografija, preventivno, naravno. U Domu zdravlja su me samo gledali, aparat ne radi pa da dodjem drugi put, možda ga poprave u međuvremenu. Odem privatno, jer hoću to da uradim. Nekoliko tehničara, pa i dr koji je gledao snimak, su iznenađeno izjavili da se retko preventivno odlučuje za pregled. Dobila sam 50% popusta zbog toga. Doktor mi je rekao da sam mu ulepšali dan. Mamograf i dalje ne radi, ili ne radi za mene. U svakom slučaju, kada bi se više polagalo na preventivne preglede, uspešnije bi se lečili, mnogi bi bili među nama danas. Ali mi kao da hoćemo da plaćamo preskupe tretmane kad je već kasno, zato nam je smrtnost tako visoka. Ne razumem tu ekonomsku a još manje humanističku odluku da se pravimo da problema nema, pa kad zadesi, onda daj šta daš. Zdravstvena prosvećenost, kao i prosvećenost uopšte, je kod nas na tako niskom nivou. I niko ništa ne čini da to promeni, da pomogne ovom narodu. Jer nije narod kriv. Ima pravo i da ne zna, ali oni koji znaju nemaju pravo da okreću glave.

  19. Gospodjo,
    Pošto ne čitate tudje ružne komentare,
    Da li nekada pogledate šta ste sve Vi rekli?

  20. Dešava se da briljantan stručnjak bude loš čovek. Ne možete istovremeno biti u SNS i voleti Srbiju. To ne biva.

  21. Kako neko može da završi bilo koju visoku školu, a ima u glavi ovako zbrkane misli…
    Reći ću ono što ću prećutati… Pa stvarno!

  22. Žena koja onemogućava umirućim pacijentima ublažavanje muka THC-om. Dovoljno.

  23. Ovo za uvodjenje porodičnih lekara je odlična ideja.ali teško ostvariva..Insistirajte i radite na tome dr Grujičić..

  24. Tebi je bolje da ćutiš jer si se osramotila sa ovim ludacima iz SNS. Sama pala, sama se ubila pod stare dane.

  25. Nema egzaktne podatke o kolicini bacenog osiromasenog uranijuma nato pacta iz 1999 god na srbiju a prica da je bacen.lekar i profesor medicinskog fakulteta,mora da poznaje diplomatski protokol i da ne pada na nivo teoretičara zavere na ovim“podrumskim internet televizijama“ institut vinca jedina je kvalifikovana ustanova da odredi stepen kontaminacije osiromasenim uranijumom na teritoriji srbije.njen angazman u SNS je njeno pravo privatnosti i to je nekulturno raspravljati.nije problem vucic nego staljin,hruscov breznjev,juriji andropov ,putin koji je u usao u mozak srba kroz propagandu koja je ogromna nauka i slozena.vrlo slozena.

  26. Aleks
    22. aprila 2022. u 21.46

    I svi ostali koje „politika ne zanima, ali je stručnjak, žena zmaj…“ste u logičkoj zabludi.Ona se ovde javlja kao, upravo ono što vas ne zanima, političarka.I javna ličnost, i može i treba da je komentariše i „automehaničar Pera“.

  27. ,, Ja radim težak posao“!? A ko te pa tera na sve ove idiotluke? Što ne kažeš koliko mesečno prihodiš na nekoliko mesta ,, teškog posla“???Sramoto nad sramotama među lekarima, kao da si jedina u struci…Nit’ najbolja nit’ najgora, al’ šta ćeš neki ljudi nauče tako da čitav život sebe uzdižu i prave gromade od sebe samih…I ja imam sina mladog lekara i ćerku kojoj je ostao još jedan ispit do diplome stomatologa- pa šta sad, treba da mi kmeče kako im je teško da rade? Niko nikoga ne može prisiliti na nešto što ne želi,idi u advokate ili ugostitelje ako ti je teško, snini se već jednom ovom napaćenom narodu s’ vrata!!!

  28. Porodični lekar je spas za zdravstvo. U Hrvatskoj imaju porodičnog lekara. Mogu da ga kontaktiraju telefonom i ako treba u pola noći.Kod nas zdravstvo kasni pola veka za razvijenim zemljama. Sin mi je lekar i znam kakva je situacija. Doktorica je vrhunski stručnjak i ne mogu laici da ocenjuju njen rad. Naravno ne mogu ni ja. Dovoljan je njen ugleg u svetu a ni pljujemo svakog ko je uspešan.

  29. Dr Grujicic: govorili ste neistine o navodnoj epidemiji raka navodno uzrokovanoj osiromasenim uranijumon, i nastavili ste i kada Vam je ukazano da govorite neistine. Svesno lagati je nemoralno.

  30. Je l ovo bese gospoja koja je onliko prdela da treba tuziti nato zbog povecanja obolelih od karcinoma od ’99, tj. bombardovanja i da neko od njih mora da odgovara. E pa svaka cast, sad ste na istoj strani sa tim sto treba da odgovaraju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.