Davenport: Niko od Srbije ne traži da uvede sankcije Rusiji

Ostavite komentar


  1. Davenposrt ne treba da se obazire na uvrede Radikala i jadnika koji bi da vrate Srbiju u srednji vek. Srbija je bila i ostaje na EU putu i tu je kraj price.

  2. I da EU traži od Srbije da uvede sankcije Rusiji, Srbija to neće nikad učiniti! Mi ne sečemo granu na kojoj sedimo kao EU!

  3. Ali kome ja sad da verujem tebi ili opoziciji pa oni tvrde da vi tražite da Srbija uvede sankcije Rusiji.

  4. Kako sada da priznaju kada su od strane premijera i predsednika države jasno dobili odgovor da nema govora niti moći da Srbija uvede Rusiji sankcije, sramno je lagati a Devenport laže, neka ide na vesti naslovi net i videće vest od pre godinu dana kada je taj zahtev postavljen.

  5. Nije da nisu tražili sankcije Rusiji od Srbije ali bilo je odbijeno, jasno i javno, zoti sada negiraju da je bilo zahteva, dobili su korpu.

  6. Kao sto ne traze da priznamo kosovo,pa onda izdaje Mogerini i kaze da ce to Srbija morati da uradi i ide po evropi i lobira za priznanje kod drzave koji nisu priznali kosovo.Vrlo iskren odnos nasih "““prijatelja““““.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.