Dečacima iz KK Ras zabranjen ulazak na Kosovo

Ostavite komentar


  1. Mozda ce na Kosovo lakse moci da udju sportisti iz Srbije, kada se promeni garnitura politicara iz Beograda, koji otrova citav prostor balkana. Slicne face i ista demagogija je umorila sve narode koji okruzuju Srbiju .

    1. Samo ako su vasi politicari tipa Haradinaj ili Kurti pravo „osvezenje“ i „inspiracija“ za region: Likovi koji svojim „personalitijima“ „oplemenjuju“ ne samo region nego i citavu planetu. Tako ste sjani i bajni da vas svi obozavaju i ne mogu da se umore od vas, pitajmo Srbe ilI Grke a verovatno vam zato i ne ukidaju vize za EU. Steta sto niste stvarno takvi kako sebe zamisljate.

    1. To treba da urade, Kosovo je registrovano i UEFA i FIFA i ako pobedjuju mogu da igraju u Inostransvo. Ali Srbija hoce da politizuje sport, i siri mrznju i zbog toga EU ne reaguje. Kosovski savez Sportista je trazio od njih da igraju u Kosovo ali oni slusaju Tatu Vucica ili da kazem drugacije oni su primorani da slusaju njega, a on zivi u Beograd i iskreno da vam kazem njega nije mu briga zan nista.

  2. Odbojkašicama Kosova i Metohije zabranjeno međunarodno takmičenje(o pevačima rodoljubivih pesama u Kovilovu ?) u Srbiji,džudistima sa KIM zabranjeno učešće na međunarodnom takmičenju u Novom Sadu i ulazak u Srbiju.U čemu je razlika(osim lokalno i međunarodno)?

    1. @Dragan

      RKo ima kapaciteta shvata razliku, elem razlika je u tome sto su ova deca iz KK Ras isla na utakmicu sa obelezjima svog tima dok su albanski dzudisti hteli da idu sa obelezjima nekakve paradrzave koju Srbija i jos pola sveta ne priznaje i koji su takmicenje u Novom sadu hteli da zloupotrebe za politiku i promovisanje velikoalbanske tvorevine na Kosovu.

      1. Neces reci istinu! A oni su clanovi ravnopravni u tu organizaciju koju su hteli da igraju u Srbiju, ali Srbija je pravila show i sada placa cenu, mislite da Evropa ne gleda realnost i sto se desavalo pre 2 godina e ne brate gleda i to dobro, Srbija je indirektno izgubila poverenje od kada je pocela rat sa Hrvatskom i to ne poverenje se pridubio sa masakrima u Srebrenicu (Bosna), i u Kosovo (Recak) itd. Dok ne se menja shovinisticki mentalitet kod vas je djabe, patriotske deklaracije ne hrane prazan stomak, kod nas smo saznali u 7 Octobar sada su oni ratno uski ljudi u historiju, i veruj mi tokom drugi izbori dobice manje glasova, dok ne se susi kao sto su se susili druge partije, mi treba da gledamo u Evropu a ne u Rusiji ili za nas Tursku ili neke islamske drzave. Ako ti se ne svidja idi u Rusiju, ili nekom Albancu ako ne mu se svidja moze slobodno da se iseli u Tursku.,

      2. @Veton…Čist reciprocitet : ako sportisti sa Kosova ne mogu u Srbiju na takmičenja,neće moći ni oni iz Srbije na Kosovo! I ko sad sprovodi „šovinistički odnos“?!A Kosovo je članicaWKF! Šta Srbija želi da promoviše učešćem svojih sportista na takmičenjima na Kosovu? Sportski duh? Pre će biti sopstvenu propagandu i politiku provociranja!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.