Dejan Bulatović (SSP): Odbranjena prava poljoprivrednika 1Foto: FoNet/ Božana Pavlica

„Nakon što su poljoprivrednici koji se bave stočarstvom iz opštine Čoka ostali bez zemlje koju su po pravu prečeg zakupa obrađivali već godinama, a zbog nedostatka volje opštinskih vlasti da im objasne razlog zbog koga je do toga došlo, danas sam na njihov poziv došao u opštinu Čoka kako bi se ovaj problem rešio“, rekao je potpredsednik Stranke slobode i pravde i narodni poslanik Dejan Bulatović.

„Bahatost koju pokazuju opštinske vlasti nepremostiva su barijera između države i poljoprivrednika koji se samo bore za svoja prava da rade i da opstanu. To tako više ne sme da se događa. Zato sam danas došao da podržim ove poljoprivrednike“, naglasio je Bulatović, a preneo SSP u svom saopštenju.

„Epilog razgovora koji sam imao sa rukovodstvom opštine Čoka jeste njihovo obećanje poljoprivrednicima da će već sutra u jutarnjim časovima dobiti ugovore o ponovnom korišćenju zemlje koju već obrađuju. Poruka koju danas moramo uputiti odavde jeste da ovakve stvari više ne smeju da se događaju, ni ovde u Čoki, ali ni u jednom drugom selu u Srbiji“, zaključio je Bulatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari