Demokrate baš u Ulici Zorana Đinđića: Kragujevačka DS posle više od 30 godina na novoj lokaciji 1Foto: GrO DS Kragujevac

 

Gradski odbor Demokratske stranke u Kragujevcu obaveštava od pre dva dana dana radi i funkcioniše u novim prostorijama, u Ulici dr Zorana Đinđića 2/2.

– Nakon više od 30 godina funkcionisanja u prostoru u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, doneli smo odluku koja nije laka ali je bila neophodna da bi smo nesmetano mogli da služimo građanima Kragujevca, ističu iz Informativne službe GrO DS Kragujevac.

Otvaranju novih prostorija prisustvovao je u ponedeljak, predesednik Demokratske stranke prof dr Zoran Lutovac koji je održao sastanak sa Gradskim odborom Demokratske stranke u Kragujevcu.

Po njihovim rečima, kao i uvek, Zoran Lutovac je bio spreman da odgovori na sva pitanja i uputi podršku odboru i članstvu u najvećem gradu Šumadije.

– Težina položaja u kome se nalaze Kragujevac i njegovi građani, pod vlašću SNS-a i njegovih satelita, jasna je rukovodstvu Demokratske stranke i izraženo je očekivanje da će već na predstojećim lokalnim izborima Kragujevčani dobiti vlast koja će zaista brinuti o interesima grada, zaključak je sa ovog susreta u novim stranačkim prostorijama DS-a u Ulici dr Zorana Đinđića.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari