Dijana Vukomanović napustila SPS

Ostavite komentar


  1. Добро би било да замени Зорану Михајловић, много је лепша од ње.

  2. Trebalo bi da da ostavku u pismenoj formi i na poslanicko mesto u skupstini Srbije i da priliku nekom drugom da bude poslanik i promeni nesto na bolje gradjanima Srbije …!!!!!

  3. Novi SNS kandidat za precednika 2016? Ova ce da preleti u SNS brze nego brzine svetlosti.

  4. Bravo Dijana.Vama i nije bilo mesto u SPSu /zbog proslosti SPSa i afera u sadasnjosti/ kojima niste ni na koji nacin doprineli.

  5. Ohohohoh! Počeo je raspad SPS! Uskoro će biti slično i sa SNS. I ovde su napetosti izvan granica izdržljivosti!

  6. Dijana Vukomanivic deluje kao jedna veoma pristojna osoba. Sasvim je normalno da je izasla iz SPS, jer tamo nije imala sta ni da trazi. A za one koji se pitaju, Ustavni sud Srbije na celu sa bivsom partijskom sekretarkom SKJ Bosom Nenadic doneo je odluku da su poslanici vlasnici svojih mandata, pa ne razumem otkud sad pozivanje da Dijana Vukomanovic "vrati" svoj mandat Ivici Dacicu, ciji to uopste nije mandat.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.