Direktor policije u Bosni i Hercegovini najavio istragu navoda da je Radoičić nabavljao oružje iz Tuzle

Ostavite komentar


  1. Kupovao u Tuzli?Tre
    ba uvući i Federaciju
    BiH u prljave rabote.
    A BiA gde je ? Ko je
    na čelu,sve je mogu
    će.Država Srbija pod
    vlašću ove mafije po
    novo postala parija.

  2. Cek znaci nisu ipak heroji kako ste ih predstavljali i nisu se tamo suprotstavljali teroru Pristine vec vrsili kriminalne radnje?

  3. Govori čovek istinu, zar niste videli na svim kundacima oznaka TU. To znači Tuzla, cela Tuzla jednu kozu muzla.

  4. @ Sandra tebi na konak.A kako je mogao da usvercuje toliku kolicinu oruzija u Srbiju a posle iz Srbije na Kosovo,mora da je imao duboke djepove pa sve potrpao u djepove.U kakvoj sigurnoj drzavi mi zivimo megranti nam na granici vode rat sa avtomatskim oruzijem,oruzije se svetcuje u zemlju ko bombone.Nije ni cudo ko je zaduzen za unutrasnju bezbednost.Tteba sacekati klupce je tek pocelo da se odmotava.

  5. Sve sto je uradio ovim ekcesom, radio je u korist Kurtija i tacka. Ovo Srbiji nije ni slucajno islo u prilog a pogotovo onim nesrecnim srbima na Kosovu. Otkrice se vrlo brzo da niko iz vlasti nije znao za akciju. To i zapad zna inace bi bilo odmah udri po Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.