DJB: Dojče vele duguje izvinjenje

Reakcija pokreta Saše Radulovića

Ostavite komentar


  1. Neka se izvine Dojče Vele, a radulović neka vrati pare što je maznuo kao stečajni upravnik.

  2. Zašto bi se Dojče Vele izvinjavao, nigde ne piše da Radulović nije dugovao za porez, ni kada ga je izmirio. Uostalom zašto nije odmah izašao s dokazima posle pisanja DV, nego tek sada?

  3. A zašto Vi iz DJB-a niste prikazali ceo izvod,već samo deo,da vide građani o čemu se tu radi.I da odakle Vama milion dolara da platite dug poreznicima u Americi?To Vi pokažite građanima.

  4. Ko jos moze da veruje Sasi Radulovicu,posle toliko lazi koje je izneo i posle toliko obmanjivanja,sigurno da niko vise ne veruje u njegove "sarene laze".

  5. DJB kao i uvek prica price bez ikakvih osnova sa jos manje dokaza,licno ne verujem u bilo sta da objave jer oni su mnogo puta do sada obmanjivali javnost pa je tako verovatno i ovoga puta.

  6. Verovatno i nije dokaz nego je izvucen listing posto je placena suma od milion zelenih novcanica.

  7. Saša Radulović treba da bude zahvalan onima od kojih ujedno ovo zahteva. Isti su ga podsetili na dugovanje, koji je najverovatnije tako verodostojno izmirio, da nakon koji mesec od objavljivanja dugovanja, može da se pohvali time da je došlo do optužbi. Ono što treba u daljem radu lidera DJB istražiti jeste način na koji je obezbedio finansijska sredstva da izmiri pomenuto dugovanje, za koje građane Srbije nikako ne može razuveriti da zaista nije postojalo.

  8. Izvinjenje duguje pre svega Dragan J Vucicevic zvani Drzavni udar. Cele nedelje su isli feljtoni o tome kao u seriji…
    Dosta je bilo!

  9. Samo na jedan nacin se ovo moze razresiti: Sasa Radulovic sedne u neki avion, ne meoze u ER Srbiju jer je ne priznaje, i ode u Njujork i prijavi se za ulazak u zemlju. Posle reakcije carine i vlasti u SAD sve ce biti jasno !

  10. Saša Radulović “dužan” preko milion dolara poreza, da je zbog toga “pobegao” iz Amerike i da “poreznici još čekaju svoj milion. Pa znamo da je dužan on je onim sumama samo hvalio, ali ništa nije tačno.

  11. Koliko vidimo Dojče Vele traži da se faksimil dokumenata potpuno objavi, sa datumom izmirenja poreske obaveze, ako je izmirena, kao i da to neko iz SAD potvrdi kako bi znao narod da je Radulović nabavio milion dolara sada kada je lider DJB..

  12. Kako moze DJB da tvrdi da je Radulovic cist?Prvo je lagao da nikad nije ni radio u toj saveznoj drzavi a sad vade dokaze da je tamo platio sve?Ovo je dovoljan dokaz o mutnim radnjama.A to sto su mnogi podaci zatamnjeni dokazuju opravdanu sumnju.

  13. Cinjenice govore drugo Radulovicu.Pre mesec i kusur si bio duzan , pa si platio i sad vise ne dugujes!Znaci , Dojce Vele nije slagao nista , a sad objasni kojim si to parama platio?

  14. pa sada neka se i sasa izvini radnicima koji su zbog njegove nesposobnosti ostali na ulici

  15. Ne duguju izvinjenje jer su objavili tacan dokument, ono nije bio falsifikat. Radulovic je cenzurisao delove izvoda, znaci nesto krije.

  16. Nemojte prenagliti. U Americi nije samo IRS koja prikuplja porez. Tu su i drzava (State), City (grad), a naravno i Real Estate Tax, Business Tax, Workers““ Compensation, Unemployment, Disability, etc. Pa, prije nego sto trazite izvinjenje, pokusajte da dobijete tu "nulu" (0) od svih ovih organa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.