DJB Saše Radulovića poziva na okupljanje u subotu

Bivša parlamentarna grupa podstiče skup protiv koronamera

Ostavite komentar


  1. Kakav licemer je ovaj Radulovic. PItao bih ga kako bi mislio o vakcinama ako bi se nasao na respiratoru u bolnici. Zasto ici u bolnice, treba da ostane kuci i da odboluje kovid jer po njegovom misljenju „to nije nista“. Dosta je bilo foliranja, mozda je bolji naslov za ovu grupu.

  2. Povampiri se pred svake izbore i vrti istu pricu o partiji i bratiji. Tako ce i sada, naravno po Vučićevim nalogu…

  3. Šta će biti kad se neko zarazi zbog njega, i sve njih koji održavaju ovakve i slične pozorišne predstave? Hoće li ih neko tužiti? I da hoće, neće moći da dokaže gde se zarazio. Za njih (sve političare, vlast i opozicija) nema problema i ako se zaraze, za njih uvek postoji rezervisan krevet, najbilji lekovi, najbolja nega, i za tri dana ozdraviše, a respirator i ne vidoše. A ti sirotinjo, evo ti antibiotik, evo paracetamol, idi kući leči se, pa ako pretekneš, dobro je, a ako ne možeš da dišeš, javi se, pa na respirator.

  4. Kakav tekst! Radulovic je vise desetina puta izjavio da nije „antivakser“ nego da podrzava pravo na izbor! Ako ga mrzite to nije razlog da ovako neobjektivno pisete!

  5. Ono malo što su vodili ministarstvo odgovorno tvrdim da pojma nisu imali a sada hoce vlast!Raduloviću dtavljao di ljude koji ništa nisu znali!

  6. Čitam ove komentare i gledam koliko soyboy likova ima. Ovde su vakcinisani jedini ostali koji se plaše kovida…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.