DJB: Srbija mora da odbije ultimatim Brisela o odricanju od Kosova

Ostavite komentar


  1. Radulovicu, vrati se u tvoje Sarajevo pa tamo zaludjuj narod. Pre godinu dana su bio za EU a sada nisi. Pa sto si ti radio u tu omrazenu EU i Ameriku?

Ostavite komentar


Politika

Vučićevo spoljnopolitičko žongliranje: Od srdačnog susreta sa Olenom Zelenskom do predavanja u Ruskom domu 10

Vučićevo spoljnopolitičko žongliranje: Od srdačnog susreta sa Olenom Zelenskom do predavanja u Ruskom domu

"Spoljna politika predsednika Srbije podseća na Guliverova putovanja u kojima je Aleksandar Vučić kapetan broda koga nose talasi i koji ne vidi svetionike. I u tim nadolazećim talsima treba tumačiti i Vučićevo spoljnopolitičko žongliranje, gde jednog dana ima srdačan susret sa suprugom ukrajinskog predsednika Olenom Zelenskom i ministrom spoljnih poslova Ukrajine Dmitrom Kulebom, a već sutradan pokajnički sastanak sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, a dva dana kasnije i predavanje u Ruskom domu na temu "Revizija istorijskih činjenica i otpor slobodarskih naroda". Sve kako bi se potvrdilo da Srbija ne menja svoj stav prema Rusiji", smatraju sagovornici Danasa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.