Đilas: Šarčević smenio Natašu Zečević sa mesta direktorke Tehničke škole „23. maj“

Ostavite komentar


  1. Nije to ništa spram nasilja koje vaše pristalice sprovode nad nastavnicima OŠ Djuro Strugar. Kriju vec mesec dana nasilnika. Ministar smenio direktorku iako je kadar SNS! Zato ne preterujte.

  2. Sa direktorkom Tehničke škole „23. maj“ imala sam priliku da sarađujem u više navrata, kako na velikim profesionalnim okupljanjima, tako i u manjim radioničarskim grupama. Jedna misleća žena širokih vidika. Sa druge strane, kroz druge prilike, imala sam priliku da upoznam pojedine zaposlene ove iste škole kojom je ona rukovodila do ove sulude odluke. Njeni zaposleni imaju samo reči hvale za profesionalni način rukovođenja i ophođenja prema svim akterima obrazovnog procesa – nastavnici, učenici, roditelji. Ovo je sramna odluka.

    1. Poštovana,
      Sve je to u redu što ste vi napisali…ali su se okretale glave dok su se drugima dešavale političke smene…..Parafraziraću Velikića i njegovu definiciju malogradjanina koja kaze da je malogradjanin čovek koji zaliva muškatle dok njegovog komšiju odvode noću nepoznati ljudi. Eto toliko, ostalo čitajte izmedju redova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.