Đilas: Ulaganje 100 miliona evra u stadione dokaz da je vlast izgubila dodir sa realnošću

Ostavite komentar


  1. Imaju stadioni i drugu svrhu, na primer: slavni čileanski scenario, kad su stadioni punjeni političkim protivnicima…

  2. A tvojih milijardu evra za kojekakve investicije koje su doživele fijasko,to nije gubitak borbe sa realnošću.Ti si bre irealan čovek za sva vremena.

    1. Ovi botovi koji izmisljaju gluposti, su pored ostalog i krajnje nevaspitani. Ovaj sto trese i mesi je mogao do sada nauciti kome se obraca sa ti. O „bre“ ne vredi trositi ni reci.

  3. kada je radjen aerodrom Ponikve kralo se na sve strane i sve je pisano knjgovodstveno pod izgradnja piste.To su neke ne proverljive stvari.na takom projektu otkineš koliko hoćeš i kad hoćeš.Takav objekat je u ovim momentima čista glupost,stadioni su stacište svega i svačega a najmanje sporta.Sem huligana tamo nema ništa.

  4. Nisam ni u jednoj stranci ali mislim da je i pravu – nisu nam stadioni uopste potrebni.

  5. Mislim da svako ko živi i Beogradi može da svedoči tome da već 7..8 godina u Beogradu (osim Beograda na vodi) nije napravljeno ništa značajno niti rešeno nešto od saobraćajnih problema. Obilaznici se ne nazire kraj, nedostaje još bar jedan most da poveže novi i stari Beograd, ko ne veruje neka pokuša radnim danom da od 15h do 19h koristi Brankov most i gazelu. Smederevski put na ulazu u Beograd pravi užasne zastoje, kada se na Dušanovcu pokušate isključiti sa auto puta u pravcu ka Nišu, red je i na auto putu što ugrožava bezbednos svih, zar jedan prsten iznad auto puta kao kod Arene nebi pomogao ? Da li je za poslednjih 7 godina kupljen 1, ali samo 1 novi tramvaj ? Iako „španci“ nisu izdavani kao reklamni prostor jel je trebalo da budu znak metropole, sada se i to radi. Umesto toga gomila nepotrebnih i kič radova koji guše duh Beograda, jarboli, fontane, gondole i samo ploče, gomile ploča koje proždiru centar Beograda. Plašim se da naš Beograd bespovratno klizi u bezidejnost i gubitak svoje rođene istorije. Neka neko pogleda garažu kod Vuka, dve godine traju radovi, garaža je sjajna, uvek miriše na svežu boju, ali ljudi, treći ili četvrti put se renovira potpuno za dve godine !? Da li neko uzima deo kolača ili pak odabira loše izvođače ? Koliko nas to košta ? Da li nam je preči jarbol ili da bolnice imaju cele posteljine i bolju hranu ? Ljudi, ko ovde nije normalan ?

  6. Djiki bi verovatno tih 100 miliona pametnije ulozio.Na primer u neki novi most od 50 miliona.A razliku pravdao pristupnim rampama,koje pocinju kod Orlovace,a zavrsavaju u Mladenovcu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.