Đilas: Uslovi još gori, izlazak na izbore je glasanje za Vučića

Ostavite komentar


    1. Dobro je sto se kandidovao, da vidi koliko ga ljudi ne podrzavaju !

  1. Shodno tome, oni koji ne izađu, kao da su glasali za Đilasa. Sve u svemu, ne zna se šta je gore.

  2. Đilas misli da je neizlazak na izbore, dakle nečinjenje, pravi način da se postigne cilj. To je mislio i dok je bio deo vlasti pa je nečinjenjem za Srbiju, već samo za sebe, učinio da građani shvate za sta se bori.

  3. Posto ce on lepo da bojkotuje izbore, ajmo svi da bojkotujemo njegovu pojavu, mozda konacno ode u penziju. Dosadio si sa istom pricom i Bogu i narodu.

  4. Neizlazak na izbore je znak nepostovanja prema svojoj zemlji, prema njenoj sudbini, a ovaj narod zeli bolju buducnost za sve nas i to ce i dokazati svojim glasom.

  5. Ko jos slusa sta ovaj covek govori, i koga briga, on je pokazao ko je i sta je. Niceg dobrog nije doneo Srbiji.

  6. Ja još nikada nisam čuo da je bilo koja opozicija izjavila da su izborni uslovi dobri pa su stramke ipak izlazile na izbore i borile se za svoje parče parlamenta.

  7. Tek sada su bojkotaši pokazali svu svoju neozbiljnost i nezrelost. kao eto oni imaju mnogo ideja, sve znaju i umeju, ali neće na izbore jer iza sebe nemaju rezultate, niti podršku naroda i znaju kako će na predstojećim izborima proći.

  8. Najgore je kad ne moze da orihvati da gubi i da nece vise nikad biti izabran od stane naroda!

  9. Ne izlazak na izbore je odricanje od odgovornosti, i mogućnosti da se utiče na sopstvenu budućnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.