„Đinđić je poruka i opomena za svakoga od nas“: Zorana Mihajlović povodom godišnjice atentata

Ostavite komentar


  1. Godinama si bila aktivni clan „onih sto mere na kantar patriotizam“. Dobro je da uvidjas gresku ali nije dovoljno samo kajanje

  2. Pokazala si delom,a sad rečima ne možeš da izbrišeš svoj stav!!!!

  3. Mani se Zorana tvojih komentara o postenju nisi kompetentna da govoris jer si ogrezla u kriminalu ,dobro si iskoristila SNS da se nalapas.da funkcionisu sudovi bila bi u zatvoru ali tvoja sreca ne funkcionise sudska vlast.

  4. Sram te bilo ženo, kako se ne stidiš da spomeneš tog čoveka koji je život dao za Srbiju, dok si ti sa Vučićem kačila Ratka Mladića po ulicama. Kako ga do sada ne spomenu nikada? Biografiju kod pristojnog sveta oprati nećeš. Fuj, srami se!

  5. Plavojko, tada si bila smedja, otkud tebi pravo da govoriš o dr Zoranu Djindjiću?

  6. Slava mu!!! Zlotvori koji su ga ubili a nas zakopali i zavili u crno su sad na vlasti i na čelu Srbiije. Da je ostao ziv bar bismo bili kao Hrvatska i clanica EU. Malo li je? Postovali bi se zakoni i mali covek bi imao zastitu na sudu i da trazi pravdu a ne da se klanja i ponizava za sendvic.

  7. S obzirom da je likvidaciju aminovao zapad, a imajući u vidu ko govori (trilaterala) ova njena izjava bi mogla da se protumači i kso pretnja Vučiću ako odustane od izdaje Kosmeta

  8. Zena bez morala pominje jednu takvu velicinu kao sto je Zoran da ima zakona ti bi odavno bila u cuzu .

  9. u kompromisu rece osoba koja je bila u Vladi koja ne dozvoljava nikakav kompromis, gde se sve odlucuje iz jednog centra, gde se vrsi potpuna kontrola, koju je i ona sam vrsila do krajnjih granica. Izgleda racuna na kratko pamcenje.

  10. Tokio@ Slažem se, sve je apsolutno tačno, ali je pomalo licemerno da to ona napiše.

  11. Ne prljaj ime tog čovwka uzimajući ga u usta.Nisi dostojna da o njemu govoriš,podržavala si onoga ko se napio od sreće kad je Zoran ubijen.Fuj.

  12. Sramota ko danas govori o veličini lika i dela Zorana Đinđića. Takav čovek se neće roditi za ko zna koliko vremena, neka mu je večna slava i hvala, dušmani su ga likvidirali da bi mogli da rade šta hoće. Sto godina da živim, uvek ću zaplakati na pomen njegovog imena.

  13. Svi koji su kod Vučića 20 godina zatvora preletaci 30 godina a oni koji to sprečavaju 40 godina. Plenidba imovine se podrazumeva.

  14. Ti bi Zorana pohvalila i Seselja samo da opet budes ministarka

  15. @Laki
    „Sve dok se ne otkriju nalogodavci ovdje se nista nece promeniti“
    Šta još treba otkrivati, (kao da se ne zna ko stoji iza ubistva)? Treba ih pohapsiti!

  16. Ko tebe bilo šta pita? Tebe smo hvala bogu ispratili u zaborav. Nisi loše prošla, stan u centru Londona, a para ko zna koliko.

  17. Sram te bilo.. da je srece i pravde.. Dinkic i ti bi odavno lezali u Pozarevcu

  18. Strašno. Od kuda joj obraza da uopšte pominje Zorana Đinđića ? Dno,dna .

  19. Sme li min Mihajlović da podeli sa nama, šta bi joj Đinđić dao da radi , da je živ ?!

  20. Finansijska policija ne postoji, poreska je uništena do temelja, ta institucija je u potpunom rasulu, zaposlenici su zatvorenici.

  21. Zorannah, ne vredi to ništa, najviše mrzim pokajnički lament bivših radikala. Samo još više razmazuješ ljigavštinu u kojoj se nalaziš.

  22. Pokrij se i ćuti, bruko jedna! Da li da računaš na naše kratko pamćenje? Na kraju, zašto se ovoj personi daje medijski prostor?

  23. Тако је – и порука и опомена – да никада не треба бити издајник свог народа и своје државе.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.