Đorđe Miketić tužio Pink zbog objavljivanja laži o njemu, najavio tužbe protiv Hepija, Informera i lista Alo 1foto (BETAPHOTO/MEDIJA CENTAR BEOGRAD)

Funkcioner stranke Zajedno Ðorđe Miketić izjavio je danas da je tužio televiziju Pink, kao i da će tužiti i Hepi, Informer i Alo i objasnio su fabrikovali laži o njemu, najavljujući da će tako postupiti i prema „drugim trovačima“.

On je u pisanoj izjavi podsetio da je pre mesec dana ukazao na fantomske birače i time, kako je ocenio, „pogodio u srce izborne prevare“, zbog čega se „čitav državni aparat upro u misiji da ga ućutka“.

„I Brnabićkina specijalna konferencija za novinare, i Vučićeva najava političke satanizacije, i ucena sa ‘nepoznatog’ telefona, a potom i objavljivanje snimka koji je, iako izbrisan, izvučen iz mog ukradenog hard diska pre dve godine“, naveo je u saopštenju Miketić.

Pozvao je sve poštene i hrabre ljude da ne pristanu na ucene i potkupljivanja, već da se suprotstave ovom nehumanom režimu, a „poštene policajce i tužioce“, koji rade po zakonu, da prijave sve nezakonitosti i pruže aktivan otpor političoj zloupotrebi institucija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari