Miketić: Jedna lista proevropske opozicije ima šansu da osvoji mandata koliko i SNS

Ostavite komentar


  1. Ahahahaha! Opozicija da bude srećna ako pređe cenzus! Ne postoji nikakva šansa da imaju mandata koliko i SNS, ni teoretski, a praktično još manje!

  2. „Nama hitno treba premijer ili premijerka koji će prvo ispuniti zahteve protesta i zaustaviti raspad Srbije, rasprodaju zemlje i prirodnih dobara, suzbiti inflaciju i snažno uložiti u obrazovanje, poljoprivredu, zdravstvene radnike i mlade i, naravno, obračunati se sa mafijom. A nakon dve godine raspisati poštene izbore za pravu političku utakmicu u kojoj će se birati najbolja rešenja i timovi koji to mogu ostvariti“, rekao je Miketić Da li ova izjava uopste ima smisla, imam utisak da je bito samo nesto da se prica, da ne kazem lupeta

  3. Теоретски све је могућно, али мислим да Вучић игра на ову карту, про Европска опозиција не могу да ми узму од СНС бирачког тела битан број бирача али имају колико толико подршку Брисела, колективна конзервативно умерено до крајње деснице могу да ми узму и откину већи део бирачког тела али они немају готово никакву подршку Брисела, тако да је то троугао на који Вучић игра шах а једину шаховску фигуру коју Вучић неће дати јер зна да ће у том случају изгубити ту моћ на којој ирационално тежи и прави исту грешку коју је правио Слободан Милошевић.

  4. Glasam za onog ko garantuje da ce svi clanovi SNS-a odgovarati za sav lopovluk ovih godina, ukljucujuci vrhovnog vodju… Ima li ko da ih izvede pred lice pravde?

  5. Kad iz centra Vračara posmatraš Srbiju. Još ako imaš i par stanova za izdavanje… Niste uopšte shvatili problem sa parizerom.

  6. ajde miketicu pozurte sede su vam glave a nema ker za sta da vas ujede zadnji voz vatate da se malo i vi nafatirate love. evo ja cu za vas glsasat

  7. U pravu je sve sto kaže.. Samo jedna lista dovodi do pozitivnog ishoda i nadam se da će to imati svi lideri opozicije u glavi.. Samo me Đilas brine da ne prihvati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.