Đorđević poziva na prekid pregovora sa Prištinom

Ostavite komentar


  1. Vi ste jedini čovek koji ne laže ovaj narod. Mi smo taoci izdajnika.

  2. Ko je ovaj čovek? Čime je on to zaslužio sem kumstvom sa Đilasom da se pojavljuje kao neki branioc srpstva!?
    Gde su njegovi ljudi na KiM? Zašto nosi značku ruskog FSBa? Jel to noramlno da domaći političar se hvali pripadnošću stranoj obaveštajnoj službi bilo koje zemlje? Za čije oslobođenje se on bori i kako to misli da „oslobodi“ Srbiju od većine koja se ne slaže sa njim?

  3. Ovde nema nikakve naročito politike,osim oportunista na položaj i placenika raznih profila.Braco,lustracija većine stranaka i pokreta i efikasno sudstvo je jedino od pomoći za dalje.

Ostavite komentar


Politika

Srbija protiv nasilja i koalicija NADA neće predsedavati ni jednim skupštinskim odborom: Najveći broj predsednika radnih tela imaće SNS 10

Srbija protiv nasilja i koalicija NADA neće predsedavati ni jednim skupštinskim odborom: Najveći broj predsednika radnih tela imaće SNS

Na konsultacijama u Skupštini Srbije koje je sazvala novoizabrana predsednica parlamenta Ana Brnabić postignut je dogovor o tome ko će u narednom periodu rukovoditi radnim telima. Najveći broj predsednika i zamenika skupštinskih odbora imaće Srpska napredna stranka, dok koalicije Srbija protiv nasilja i NADA, koje nisu ni prisustvovale konsultacijama, neće predsedavati ni jednim odborom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.