„Đukanović je jedan od najboljih tumača Vučićevih intimnih stavova“: Sagovornici Danasa o naprednjačkoj „denacifikaciji Balkana“

Ostavite komentar


  1. Samo je rekao naglas sta svi znamo , u slucaju izbijanja opsteg sukoba izmedju Rusije i nato….Kosvo i Metohija su na tacni za nas . A posle cemo se cerati jos…

  2. Reč “ustaša” u kontekstu bilo kakvog neistmošljenika ili političkig je ponovo u modi u srpskim medijima i medju srpskim političarima. To i nije začudjuće s obzirom da su bivši Miloševićevi ministri i Šešeljevi puleni još uvek na vlasti. Oni neumorno koriste tinjajuće konflikte sa susedima ne bili potvrdili svoju svrhu.

  3. Ali ono što je tu suština je da, nažalost, većina gradjana podržava tu politiku…

  4. Srbiju bi najprije trebalo de-Miloševičevizirati, de-Šešeljizirati, de-KGBzirati da bi postala respektabilan i vjerodostojan susjed. Ovako, ona je jedini balkanski bolesnik u teškoj agonijimetamorfoze. Izbori su obećani na EU agendu a kad se osvoji vlast radi se sve kontra i uvlači Putinu u G…cu!

  5. Novi “ Balkanski kasapin” se napokon lepo slikao, nama na sreću i zdravlje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.