Đukanović: Opoziciji je bio potreban incident, jer protesti jenjavaju 1foto FoNet Zoran Mrđa

Vladimir Đukanović, poslanik Srpske napredne stranke, ocenio je na sednici parlamenta Srbije da je opoziciji očajnički bio potreban incident, jer protesti jenjavaju. Rekao je i da je ovo jedina opozicija na kugli zemaljskoj koja neće na izbore“.

On je rekao da su protesti građana u početku zaista imali smisla sve dok ih opozcija nije zloupotrebila.

„Ja sam prvog puta kad je bio taj protest želeo da izađem na protest. Otac sam četvoro dece. Kao roditelj sam se osećao jako loše. Da li je sistem zakazao ili nije? Negde jeste, ali nije to samo do sistema, to se dešava celom čovečanstvu. Igrice, društvene mreže… Šta se desilo s dečakom u školi „Vladislav Ribnikar“ ili s onim potpuno ludim momkom u Mladenovcu ne znam, ali nažalost svesti to da ih je rijaliti program inspirisao je budalaština“, rekao je Đukanović.

Dodao je da ovako sada imamo jednu bestidnu političku grupaciju koja je zloupotrebila i preuzela proteste blokirajući saobraćajnice , a sada najavljuju i blokadu graničnih relaza.

„Bitno je naneti štetu Vućuću i protestvuju jedino da bi srušili Vučića i da od jednog političara naprave vođu opozicije, romansirajući njegovu biografiju i pomažuči mu da preuzme stranku. Samo su zato protestvovali i zato su uništili tu divnu energiju među građanima. Sve su uništili svojim sumanutim zahtevima, koji su protivustavni . I zato dolazimo do novog nasilja“, rekao je Đukanović, koji je rekao da se bavimo glupostima, dok se na Kosovu i Metohiji i u Republici Srpskoj kuva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari