Đurđević Stamenkovski u Hit Tvitu odgovorila da li bi se učlanila u SNS 1foto: Printscreen

Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski večeras je gostovala u emisiji Hit Tvit, na TV Pink, gde je govorila i o svojoj političkoj budućnosti.

Na pitanje o pohvali koja je stigla od predsednika Vučića, koji je rekao da bi voleo da je vidi u SNS-u, Đurđević Stamenkovski je navela da je njegova pohvala i njena ljubazna zahvalnost na to, predstavlja „civilizovanu korespodenciju“.

Ocenila je da se prema anketama koje pokazuju, kako kaže, da su Zavetnici druga politička opcija birača SNS-a, pokazuje politička srodnost, napomenuvši da je 28 procenata takvih SNS birača.

„Mislim da su ti birači vrlo odgovorni prema državi, u SNS koj apredstavlja jedan politički konglomerat ima različitih političkih stavova i struja. Postoje određeni stavovi sa kojima mogu da se složim i nikada to nisam krila. Podržavala sam sve što je bilo dobro i kritikovala sve sa čime se ne slažem“, rekla je.

Direktno upitana da li bi nekada ušla u SNS, ona je odgovorila „ne, ne“.

Sagovornici Verice Bradić u „Hit tvitu“ večeras su bili i Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova i predsednik SPS-a, i Vladimir Radomirović, glavni urednik Pištaljke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari