Đurić: Amfilohije na nedoličan način napao i premijerku Brnabić

Ostavite komentar


  1. gospodine duricu vi niste kritikovali Anfilohija kada je kritikovao Djindjica nego ste mu aplaudirali sad kad vas kritikuje vi na njega drvlje i kamenje. imam predlog za djurica ,postavi Anfilohija za staresinu onog tvog manastira voza mozda pocne da vas hfali

  2. Amfilohije je po meni potuno skrenuo sa svestenickog puta i poceo da se bavi stvarima koje su zabranjene kodeksima SPC, nadam da ce neko iz SPC konacno reagovati na adekvatan nacin.Kada je njegovo misljenje o premijerki Ani Brnabic mislim da SPC ne deli njegovo misljenje.

  3. Pre svega kao jednom crkvenom velikodostojniku Amfilohiju uopste ne prilici da izjavljuje takve negativnosti i jos pogotovo za premijerku koja se trudi da nasa zemlja ide pravim i dobrim putem, treba da se stidi svake svoje izjave.

  4. E jesu vam vredni vaši plađeni botovi. Svima vam je jasno da Srbija sa ogromnom veđinom podržava mišljenje Mitropolita Amfilohija u svemu a naročito u odnosu na nazovi premijerku naše vlade i po pitanju Kosova. I takav stav Srba , na sreću, ne zavisi od vas i vaših botova

  5. Premijerka Ana Brnabić, kao vredna i kompetentna osoba, uživa podršku svih članova vlade. Amfilohije napad sve redom.

  6. @Lazar Panić: procitan si bote. Prvo, sadrzaj komentara je besmislen jer se obracas svojoj sorti i sam sebi; drugo, 1/4 je cetvrti deo celog a ne ogromna vecina.

  7. Mladom g. Đuriću treba vremena da odraste ! Sve vreme se ponaša "kao mali sa palube", bezličan i bez dostojanstva. Nije ni čudo što tako pokorno služi g a z d i , jer svi oko njega su takvi – nikakvi- s a d n a k a c e !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.