Đurić: Srbija neće ni implicitno ni eksplicitno priznati nezavisnost Kosova

Ostavite komentar


  1. Dokle će Srbija da se hrani lažima. Ponekad se djeluje, da prostitte, kao da je narod retardiran. Kosovo nastupa kao država u politici, sportu, kulturi. Znaju, pa opet zamajavaju puk. Predstavlja se Rep. srpska kao država u BH, od toga nema ništa. Prvo, nijedna bivša rep. neće prizbnati. Evropa nikako.
    A stalno se predstavlja kao država.

  2. Naravno da Srbija neće nikada priznati Kosovo. To što pojedinci govore kako je Kosovo država samo lažu i govore ne istinu.

  3. Da zamislimo ovaj scenario, kako kaze Darko danas na jednoj TV , gas ce stizati preko Draca, kroz Albaniju preko KiM, da zamilsimo da smo slucajno stali na zulj recimo i Nemackoj i Americi, a ove zime cica zima minus 25 stepeni C, i sta odjednom se KiM politicari nepriznate od pola sveta lazne drzave popismane i zatvore nam gas iz Draca a u medjuvremenu i Rusi se naljutili na nas , sta se moze tada desiti ?. Ili kako bi smo vec danas predupredili takve stvari , prosto pitanje?.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.