Dobrica Veselinović: Gradonačelnika Novog Sada treba da je sramota

Ostavite komentar


  1. Čekaj bre Dobrice, pa on je član stranke, kako da ga bude sramota, kada to nisu učili …

  2. Jadna ti je filozofija Dobrice. Oni sve rade u strahu, kako ti kažeš, ali ne prestaju da rade šta žele. A vi sve gledate sa strane, malo se gurate sa policijom, pričate šuplje priče, iz pokreta postajete stranka, vaše finansiranje- nejasno. Niste ništa manje mutni.

  3. Jako sam razocarana u vas i vasu stranku Lazovic je dobar ali ne moze sam!Gledali ste samo da se domognete fotelja ?!

Ostavite komentar


Politika

Ivan Kostić: SNS zamajava narod da imamo pouzdane partnere u EU 10

Ivan Kostić: SNS zamajava narod da imamo pouzdane partnere u EU

Aleksandar Vučić je najodgovorniji za odluku Saveta Evrope jer on i briselska birokratija već 12 godina rade u istom interesu koji za krajnji cilj ima međunarodno priznanje lažne države Kosovo, navodi u saopštenju Ivan Kostić, predsedavajući Privremene uprave Srpskog pokreta Dveri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.