Dragan Marković: Milošević ide u Knin u svoje ime

Ostavite komentar


  1. A gde si bio da nas braniš? I ti, i Dačić i Vučić i ostali koji sada „mislite“ ?

  2. Ne ide Milošević tamo u svoje ime, nego u ime onih koje tamo predstavlja jer oni moraju da žive suživot sa Hrvatima, koje ti iz Jagodine, čiji si vlasnik postao, posmatraš sa bezbedne daljine i dok besramno pljačkaš narod deliš lekcije. Bolje je da on predstavlja srpski narod nego ti!

  3. Ma ko si ti da to kazes kako Milosevic ide samo u svoje ime? Veliki naklon za Milosevica.

  4. Palma,Knin je i u SFRJ a i sada bio u Hrvatskoj.
    Milosevic je gradjanin Hrvatske i ne odgovara Arkanovim,Seseljevim i z Miloševićevim pomoćnicima.

  5. pUNA PODRSKA MILOSEVICU OD LALE IZ BANATA , ZABORAVITE NA KOMENTARE RATNIH HUSKACA IZ 90 , VI ZIVITE TAMO I VI ZNATE STAVAM JE NAJBOLJE CINITI

    1. Pozdravljam Milosevicevu odluku. Treba napraviti pomak ka buducnosti za suzivot Srba u Hrvatskoj. Nije mu bilo lako doneti odluku i morace istrpeti razne prozivke i uvrede. A svi huskasi iz Srbije neka napisu sto oni cine za poboljsanje polozaja Srba u Hrvatskoj. Svako ima pravo na svoje misljenje, ali budimo jedinstveni i podrzimo ovog mladog, pametnog, racionalnog i dobrog coveka.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.