Dragana Rakić (DS): Nakon pretnji trećim svetskim ratom i nuklearnim oružjem, da se Vučić izjasni da li sledi državnu politiku evropskih integracija

Ostavite komentar


  1. Trecim svetskim ratom preti Amerika. Mi treba da ostanemo dosledni dosadasnjoj politici , jos nije gotovo.

  2. Ne sledi on nikakvu politiku.
    On sledi samo svoj poriv za opstankom na vlasti, na bilo koji način.

  3. Зашто би се Србија изјашњавала о рату Запада и Русије? Србија има своје интересе да одбрани КиМ и да добије енергенте а то је могуће уз помоћ Русије, уз Запад може да изгуби киМ.

  4. A, ko si ti, da to trazis? Koja je to stranka DS? Jel to ona stranka, koja je usla u Parlament, zahvaljujuci povecanom cenzusu sa 3% na 5% i koja je u koaliciji sa bezbroj partija se, bukvalno, uvukla u Parlament Srbije. I, ti imas obraza da nesto trazis, od predsednika republike.

  5. A da mozda ne sprovodi politiku koja ima podrsku naroda, sto vi iz DS ne razumete, niti poretpostavljate kao mogucnost.

  6. Da se Dragana Rakić izjasni dokle misli da porodično bude na državnim jaslama ( čitaj – debelo plaćeni), a da istu državu i njenog predsednika redovno proziva i unižava?

  7. U Srbiji ne postoji stranka koja je zapadno orjentisana.Sve stranke su otvoreno ruske.Od zapada ih interesuje jedino novac i nista drugo.Sve ostalo je na strani rusije i kine?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.