Drecun: Događaji sa vozom su posledica pritisaka Prištine

Ostavite komentar


  1. U celoj ovoj prici o vozu, nedostaje samo potpis na vozu, ispod slogana "Kosovo je Srbija": Made in Russia.
    Onaj kome to nije jasno, slep je kod ociju. Prvo smo dobili šatro besplatne avione, tenkove…
    E treba opet kao i 1990 da branimo Rusijo od NATO. Ko je "neobavešten" kao Koštunica, Vučić, Jeremić o tome zašto smo ratovali 1990 neka pročita šta su tada pisale novine SPC ("glas crkve" i tsl)…
    Ps. Dok nam se taj ratni lobi ne skine s grbače ima samo dalje da propadamo i nestajemo…pogledajte šta je uradio led na Dunavu kroz Srbiju (eto sve je tako u praksi….umesto da se bave stvarnim problemima života ONI se 1987-2017 bave ratovima, oni se "u sve mešaju" u sva trvenja velikih sila…

  2. To sto sada Hasim Taci i Isa Mustafa kako bi se dodvorili EU da su oni za dijalog je velika laz i prevara, jer kako objasniti normalnim ljudima. Kada sa dugim cevima, blindiranim vozilima krenete da sprecite slobodu kretanja srpskog naroda, onda ne mozete da kazete, niti na to imate elementarno pravo da ste za dijalog.

  3. Gdje god žive Srbi na prostorima bivše YU ispada da mora biti neki oblik samostalne uprave – republika, krajina, SAO i sl. Šta bi bilo kad bi se tako ponašali Bošnjaci u Sandžaku.

  4. Ne shvatam zašto se ovde cela politička elita Srbije pravi luda ,a informativna sredstva samo daju komentare čitalaca bez svojih osvrta.Pušteni su opet trovači ,života,mrzitelji i zlonamerni kvazi-intelektualci u vidu već proverenih zveri iz devedesetih,Nikolić,Drecun,Vulin ,Dačić,Dodig,očekujemo Karadžića,Plavšićku,Koljevića i ostale perjanice, te celu plejadu samozvani "srpskih"analitičara,koji po svaku cenu žele da uvere lokal i svet da je Priština kriva za konkretan događaj.
    Srbija treba ako ima neke nerešive probleme da to reši sama sa sobom,jer ovako priče oko razgovora sa Prištinom su prozirna farsa za domaću upotrebu.Zašto se narod ponovo dovodi da razmišlja o skrivanju dece da ih oni isti što su pravili "srpsku istinu" devedesetih ne pošalju ponovo u smrt..
    Ama moj ludi narode,ovo je upereno sami protiv tebe,jer ti elite ne mogu obezbediti obećano a onda te guraju da zbog ,tobož patriotizma ponovo ti krvariš a oni su sebi već obezbedili debelu sigurnost.
    Konačno,ovo je sramota,jad i beda koja se ovih dana gusla zarad novih izborničkih poena.
    Nato alijansa je danas najači vojni faktor u svetu a Diploma bi da šalje vojsku na Kosovo protiv te sile onu istu vojsku koja je toliko dobro plaćena da je unazad dvadeset dana štrajkovala.
    Ko je ovde lud,ko se pravi "pametan" preko nedaj bože budućih leševa.

  5. Најчешћи гост на ртс-у!-Фино брецање!

  6. Neviđena provokacija ratnih dobošara. Ustvari, sve je već viđeno. Na mostu barikade a sa leve i desne po dva mosta kojim se slobodno kreću i vozila i pešaci. Zid koji zaklanja vidik da bi se na obe obale prodali kafići jednom čoveku – naravno Albancu. NIS-ova pumpa u koju rade oni koji su do sada švercovali gorivo bez akciza i iz ruske pomoći naravno Albancima u južnom delu. Već deset godina saobraća voz Kraljevo – Kosovska Mitrovica i umesto da bez vike i halabuke samo produže liniju iz Beograda (naravno ne sa "Ruskim Vozom" jer on je predviđen za relacije do 100-150 km. a ne 440 jer ko će sedeti skučen na uska tvrda sedišta 14-15 sati) i naravno za žitelje KiM potpuno besplatan. Čak je i "Hapšenje" Haradinaja u dogovoru Tačija i Vučića (veliki simpatizeri i donatori Hilarine kampanje) da Haradinaj ne ide na inauguraciju Trampa, sretne sa njime i tako obezbedi sebi pobedu na sledećim izborima… Drugi "Vojni analitičar" priziva rat sa kosovskim albancima a on je sam pobegao iz Hrvatske u vidu lastinog repa.

  7. "Priština ima stalne planove za osvajanje severa Kosova i Metohije i da žele tamo da instaliraju svoje institucije" – Ovo sada jasno da Srbija hoce podjelu Kosova. Da li Drecun smatra da Srbija "osvaja" Vojvodinu?

  8. @Natalija. Ako si iz Beograda znaš da srpskom prestonicom jezde "Španski tramvaji" koji su papreno plaćeni, ista je stvar sa "Ruskim vozom" koji nije nikakva donacija. Niko za Štadler, crveno, belo, plave (kao i ruski) boje na kaže da su Austrijski ili ne daj Bože – Austro-Ugarski…
    @ Mark. Ostavi se nesuvislih poređenja jer severno od Ibra samo je formalno pod ingerencijom R. Kosovo jer tamo se voze auta bez tablica, kao i srpske banke, škole, univerziteti i bolnice, odvojeno snadbevanje strujom i neznam šta već, čak se ni ROSU ne može kretati bez odobrenja NATO i KFORA. Srpski lideri se šetkaju bez ikakvih problema a R. Kosova ne mogu. Al““ možeš da kažeš KiM je po Rezoluciji UN 1244 Srbija, al““ čik Marko, Vulinu, Vučiću, Dačiću ili Nikoliću koji se busate u to prazno slovo na papiru pomolite nos južno od Ibra.

  9. Blamiranje nase drzave. Bespotrebno politizovanje price oko voza. Glavni krivac Djuric ! Ostavka najlogicniji potez!

  10. Drecun neka ide na Kosovo da sprovodi politiku a ne sedi ovde u Beogradu ni manje ni vise nego u Skupstini i stalno nam po raznim televizijama deli pamet i sta mi u Srbiji treba da radimo. Svi srbi koji su dosli sa Kosova pogotovu iz Kosovske Mitrovice da se vrate tamo i politickim sredstvima bore za svoja prava.

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 8

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.