DS: Staša Stojanović da vrati poslanički mandat, zbog lažnog predstavljanja  

Ostavite komentar

 1. Sacuvaj nas Boze,ako si i ti u mogucnosti. Vidi ako moze jos neki deo Srbije da se proda ili pokloni da nam ne pati ova elita mozdana,mi smo i onako nebeski narod, nama su oblaci sasvim dovoljni…

 2. Ne glasam za SNS, ali naša opozicija je isparčana od 1% do 4%, neki će podržati, neki neće vladine odluke, ukratko ne mislim da treba da izlazim na izbore dok se ne pojavi neka ozbiljna organizacija, naravno i g. Ponoš je od 1 do 4%. Šta sam ‘teo da kažem, g. Vučić je baš majstor, uvek ima opciju da skrene sa teme, baci kosku koja je nevažna i opozicija tupi zube na nevažnu stvar. Može da forsira ovu poslanicu godinu dana da nervira normalan svet, onda je zameni, šta, pa šta, nikom ništa, opozicija opet na 1%?

 3. Ma stipu master, važno da je usta napumpala, da je bahata i da laže! Vrhunska preporuka za naprednog funkcionera!

 4. Tesko mi e da poverujem da je ova zena sa ovim svojim cirkuskim stajlingom imala intelektualni kapacitet da zavrsi fakultet, a kamoli da dogura i do mastera.

 5. Najobičnija instagramuša ili tviterašica ili šta već. Samo nije ono za šta se predstavlja. Ali takva je cela stranka kada malo bolje pogledate.

 6. A zaposlena u EPSu sa VSS na fiktivnom radnom mestu, dok priučeni MONTERI ginu na banderama!

 7. @ Opozicijo i građanima si teška, a i našim vrednim seljacima
  Vredni seljaci imaju izreku „Budale se ne sade, oni sami niču“. Šta sam ono ‘teo da kažem? Velika većina vrednih seljaka se informiše na nac. frekvencijama, a onda pod tim utiscima izađe na glasanje. Da pišem dalje ili je nešto jasnije tebi koji ne glasaš za SNS?!

 8. Dajte ljudi iz Sns-a…nemojte se glupirati,pa koga ste ovo pustili u Skupstinu???Zorana,reaguj…auuu na sta lici ova mlada dama…degradacija Skupstine,sklonite je molim Vas!

 9. Gde da vrati mandat? Nikako.
  Upravo takve treba da salje, da se smeje u lice glupanima koji su im davali glas.
  Molite se Bogu da iskljucivo salje gluperde.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

28. i 29. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.