"Smeštaju mi da sam lažov": Oglasila se Staša Stojanović na Tviteru povodom navoda iz DS-a 1Foto: Screenshot Instagram @1.stasa

Nakon reakcije iz Demokratske stranke u kojoj se navodi da treba da vrati svoj poslanički mandat jer je, kako navode, „obmanula birače tako što se na izbornoj listi lažno predstavljala kao master inženjer“, oglasila se Staša Stojanović na društvenoj mreži Twitter.

„Demokratska stranka već traži moju ostavku. Obaram rekorde definitivno. Em prvi dan kad sam se pojavila pokidam sa pregledima u Srbiji nego na Balkanu, a sad mi već smeštaju da sam lažov, a oni su ti koji LAŽU sve o meni. Bog sve gleda“, navodi se u tvitu ove narodne poslanice.

Demokrate su saopštile da su nakon provere bibliotečkog fonda Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu utvrdili da u njihovoj bazi nalazi samo njen diplomski rad, ali ne i master, koji još nije završila, a kako su istakli, ona ja sama „potvrdila da je slagala sve birače koji su dali glas njoj i listi Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“.

DS zbog toga zahteva i od Aleksandra Vučića da zatraži ostavku od svoje poslanice, ukoliko ona sama ne vrati mandat.

Staša Stojanović izazvala je pažnju javnosti nakon selfija koji je napravila tokom konstitutivne sednice Narodne Skupštine.

Ova mlada poslanica, koja je završila SNS akademiju mladih lidera, ostala je upamćena nakon što je napravila skandal, prekidajući konferenciju omladine Narodne stranke u Novom Sadu.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari