DSS razmatra radikalne promene, moguća i promena imena stranke

Ostavite komentar


  1. Najgora stranka u istoriji parlamentarizma u Srbiji, unistili su petooktobarske promene. Ne treba da postoje!

    1. Sve si rekao! Zlo!
      Sada još uzimaju SNS recept: promeni ime, reci: nisaj ja više taj, ja sam sad neko drugi, i teraj ka ostvarenju svojih ličnih interesa.

    2. Slazem se u potpunosti. Jedina partija ciji se plan i program ostvario 100%. Upravo ovo sto danas zivimo je ono do cega je dovela njihova politika i sprecavanje bilo kakvih promena u ovom drustvu.

  2. predlažem Demokratska Srpska Napredna Stranka. DSNS, savršen naziv za tu politiku.

  3. Koja bre stranka pa Jovanovicu idi u sns tamo ti je mesto oni su ti i skupljali potpise za izbore..

  4. Ovaj covek je gori od Kostunice 10x, ali srecom se nista ne pita u ovoj zemlji. Kad ostvaris lose rezultate na izborima, a ti lepo promenis ime stranke sta drugo? Pa genijalan pristup malog Kostunice.

  5. Mozete recimo da povucete Kostunicu iz penzije da vam objasni…kakvi luzeri, majko moja…

  6. Nikakva promena imena, niti bilo kakva druga promena, DSS ne može pomoći. DSS će praviti društvo SPO na đubrištu političkih stranaka, i to sasvim opravdano.

  7. Licno mislim da da Milos Jovanovic ima politicku prespektivu kao i stranka koju vodi.Normalan politicar koji ce uvek imati svoje glasace kao i Sapic .Voleo sam da Jovanovic udje u skupstinu i bio bi prava opozicija vlastima., ali normalna opozicija.Slusao sam ga vise puta i licno u mnogim stvarima se slazem sa njim..Covek koji nece da rusi i pali , nece da kukumavci protiv svoje zemlje i blati je po kojekakvim organizacijama po Evropi…Covek se bori politickim sredstvima i argumentima ,zao mi je sto nije presao cenzus..Da sam vlast uzeo bi ga u vladu kao i Sapica.

    1. „Normalan politicar koji ce uvek imati svoje glasace kao Sapic“!!!!! Jao, majko moja, koliko su nasi ljudi politicki nepismeni! Pa Sapic je SNS. Beskicmenjak, koji je prvo bio socijaldemokrata, pa je napustio DS cim je shvatio da su izgubili izbore. Uspeo je da zabasuri svoju diplomu i doktorat, postao nacionalista i kao nagradu dobio Novi Beograd! Zasto Vucic nikada protiv njega i ovoga momka nije prozborio ni rec? „blati je po kojekakvim organizacijama po Evropi…“ Ako vi smatrate da nam je izbor Azija, a ne Evropa, onda se zapitajte zasto ovaj momak koji je shvatio kako je politika u Srbiji najbolje mesto za bogacenje bez rada, nije studirao u Rusiji ili Kini vec u ENGLESKOJ?

      1. U potpunosti se slažem. Jedan mlad, pametan, odmeren ne kao ovi bukači.

  8. Vlast je slast, a poslaničko mesto i mast i slast. Plata dobra, ne radiš ništa, na posao ideš kad hoćeš, a odgovornost nikakva.

    1. Ljubiša, perfektno si opisao svih 188 SNS džabalebaroša, u budućoj Narodnoj Glupštini!

    1. Sobzirom ko se izrodio kao logican nastavak vase politike najlogicnije je da promenite ime u Srpska Napredna Stranka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.