Dušan Kostadinović: Jedina podela koja ima smisla je za ili protiv mafijaškog režima

Ostavite komentar


  1. Potpuno je u pravu, jedini način da se svi građani Srbije oslobode razarajućeg sistema koji je uspostavio Veliki brat uz pomoć svojih satrapa, je Udružena opozicija, onako kako je to činjeno prethodni put, kada smo se u <klubu književnika potpisivali na ujedinjenu listu. Ako se teži demokratski uređenoj državi, političke razlike unutar opozicije su irelevantne jer bez vlasti ne mogu da daju pozitivne rezultate. Zato je potrebno udruživanje sa jednim jedinim ciljem: uspostava parlamentarne demokratije sa podelom vlasti na sudsku, zakonodavnu i izvršnu.
    Vreme je pri kraju isticanja za ovakvo rešenje. Inače, potonućemo u sve većim negativnim posledicama pomahnitale Vušićevske pljačka-ške hunte

  2. Šta je ovo u Srbiji,ako ne demokratija.Nacionalne manjine imaju prava na sve svoje kao u svojim matičnim zemljama ,prete ubistvom predsednika države i njegove porodice,niko ne odgovara,niko nije kažnjen?

  3. Pa naravno svi će se oni ujedini sa ove ili one strane i biti protiv Vucica

  4. Opozicione podele je ono na šta se svodi sva politika koju imaju da pokažu

  5. Da je više ovako razumnih ljudi u opoziciji, odavno bi se stvari promenile.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.