Dušan Teodorović: Bojkot svega i ulični protest mogu da oslobode Srbiju 1Dušan Teodorović Foto: N1

Član Skupštine slobodne Srbije Dušan Teodorović ocenio je danas da jedino bojkot i ulični protesti mogu da oslobode Srbiju od „okupacije mafijaškog režima“.

Teodorović je za današnje izdanje lista Nova kazao da je potreban bojkot „svega“ – „bojkot izbora, bojkot proizvoda firmi koje se reklamiraju na Pinku i Hepiju, bojkot kafića koji drže tabloide, bojkot izdavača koji štampaju ‘predstavnike režima'“.

„Jedino i bojkot i ulični protesti mogu da oslobode Srbiju od okupacije mafijaškog režima. Jednog dana ćemo da se iskreno čudimo zbog čega nam je trebalo toliko vremena da razbijemo lažnu građevinu sastavljenu od kriminalaca, nesposobnih i nemoralnih nosilaca lažnih diploma i svih mogućih privilegija“, naveo je on.

Kako je rekao, bio je protiv pregovora vlasti i opozicije o izbornim uslovima a da nije prihvaćena ideja Skupštine slobodne Srbije koja je podrazumevala dva pregovarača opozicije i nekoliko jasnih zahteva predstavnicima EU.

Upitan kako komentariše iskaze Veljka Belivuka o navodnim vezama sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koje je Vučić demantovao, Teodorović je rekao da je „strašno“ što više veruje Belivuku i Marku Miljkoviću nego Vučiću i ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu.

„Nemam ni najmanje sumnje da je postojala sprega vrha vlasti i kriminalaca koji su korišćeni za prljave zadatke. Više je nego očigledno da Vučić sada naivno pokušava da opere ruke i distancira se od veza, tajnih sastanaka i instrukcija koje je davao“, kazao je akademik SANU Dušan Teodorović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari