Dveri: Aktiviste Dveri u Brzom Brodu napala parapolicija SNS-a 1Foto: Logo

Osobe koje su u petak u Brzom Brodu napale aktiviste i potpredsednicu Dveri, profesorku Tamaru Milenković Кerković, dok su skupljali potpise za oslobađanje (uzbunjivača) Aleksandra Obradovića, su ljudi koji su vrlo bliski Srpskoj naprednoj stranci (SNS), saopšteno je danas iz pokreta Dveri.

Kako se navodi u saopštenju „jedan od napadača na aktiviste Dveri je Dragoslav Radojičić koji je podpoverenik SNS u Brzom Brodu“.

U saopštenju se navodi i da se napadač na aktiviste dveri može videti na nekoliko fotografija zajedno sa visokim funkcionerima SNS-a iz Niša, kao i da je to „očigledan dokaz da se radi o jednoj SNS parapoliciji koja očigledno ima zadatak da napada i zastrašuje opozicione aktiviste i da glumi lokalne šerife“.

„SNS ne samo da je uzurpirao i zloupotrebljava državne institucije i organe, poput policije, već organizuje razne parapolicije odnosno ljude koji bez ikakvih legitimacija presreću opozicione aktiviste, blokiraju im prolaze na protestima, fotografišu ih ili, poput dešavanja juče u Brzom Brodu, traže da sklone svoje štandove i ne dozvoljavaju im redovne aktivnosti“, navodi se u saopštenju Dveri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari