Dveri: Beograd da podrži referendum u RS

Ostavite komentar


  1. Posle 8 godina studija filologije i 9 godina kao bibliotekar, dočeka da nam drži predavanja. E Srbijo, Srbijo!

  2. U politici nije vazan dogadjaj sam po sebi, koliko i TAJMING. Potrebno je politicko iskustvo /ali i mudrost/ da bi se uskladili dogadjaj i tajming. Nesto sto bi bilo danas komplikovano, sutra ce mozda biti jednostavno. Zato Obradovicu ne bi smetalo – malo vise strpljenja /mozda i mudrosti/.

  3. Imamo li mi kakve koristi od tog referenduma ili to cinimo da se umilimo familijama iz Bosne i Rusima koji upropascuju Balkan?
    Uzgred,placamo li to izjasnjavanje mi ili Rusi,posto siromasni entitet nema para ni za normalan zivot a kamoli za Dodikove igre.
    i zivimo od zapadnih para,a g.Obradovic,kao,ne?!

  4. Treba pitati iskusnije i mudrije. Šta Bećković, ili recimo Kusturica misle o najavljenom referendumu.

  5. Ovaj tip i njegov rusofil Dodik spremni za novi traktorijadi i oluju.
    Bre, mi Srbi smo izabrani narod za traktorijadu i oluju.
    Pomoz Bog s blagoslovom SPC-e!

  6. Zaustavite ludake. I one u Banjaluci i one u Sarajevu, u Hrvatskoj i Srbiji. Javite im da je rat zavrsen. Već su nam uzeli dovoljno godina života, i nama i onima koji tek dolaze.Gde su pametni ljudi sa ovih prostora da kažu svoju reč. Zar je moguće da nas vode i odlučuju o našim životima i životima naše dece najgori medju nama.

  7. Nemamo mi šta da se mešamo u bilo kakav referendum bilo koje države niti bilo kakvu aktivnost njihove vlade. Ne huškajte više !

  8. ..samo nemojte da nas "Dveri" savetuju..sramota su za narod a i za drzavu..Gdin Obradovic ocigledno nije video ili doziveo dovoljno uzasa i nije bas nista naucio iz novije istorije, pa nas sve redom, zarad svoje popularnosti ili nekakvog glupog "patriotizma" i prkosa, gura u mrak..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.