Dveri na Krimu: Insistirali smo na temi Kosova

Ostavite komentar


  1. insistirali ste vi na licnoj promociji . zna narod kome da veruje i da mi na rusiju mozemo da se oslonimo i bez vas , sto u ostalom potvrdjuje i dogovor ministarstava o zajednickoj vojnoj vezbi

  2. Zasto ste insistirali na temi Kosovo i Metohija, apsolutno niste trebali.Znamo mi jako dobro kako Boskic reaguje kad nije po njegovom i ako se neko ne slaze sa njegovim misljenje.

  3. I Sirija se oslanjala na Rusiju,pa smo videli rezultat.Sreca da rakete nisu bile uperene na drzavne i vojne objekte.Da,mi smo saveznici,ali kada bombe padaju,onda svako neka misli na sebe.Takav savez nam ni sa kim nije potreban.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.