Dveri: Pokrenut peti sudski postupak protiv Boška Obradovića

Ostavite komentar


  1. Nasilje ne tolerisem, bilo koje vrste. Svako treba da odgovara pred nadležnim sudovima za svije postupke.

  2. To je apsurd, vezano za ministra Loncar. Gospodin ministar, umesto da spreci protest i udje na ulaz, predvidjen i namenski, dosao BAS na ulaz gde je bijo protest i dao podršku jos vecu za konflikt i dalju eskalacije. Verujem da je u tom trenutku bijo svesan da podstice datu sitaciju. A prvi stav, nejasno kaze ostecenje… STO JE NEOPHODNO ZA RASPRAVU PO ISTOM…..

  3. To je PROTEST potstrek ljudi koji ne misle isto i imaju drugačiji pristup koji ne dozvoljava da cinjenice izadju na videlo. POVLACIM da sam protiv nasilja ali ako neko hoce da me u isti imam prava da se branim. Neki to isto rade ali na koji nacin. Ne zbinjuj te narod, iznesite snimke i razloge za protest….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.