Dveri: Zahtevamo zamrzavanje cene struje, gubitke EPS-a neka plate nesposobni kadrovi SNS-a

Ostavite komentar


  1. Ne znam da li Obradović prati šta se dešava u svetu i koliko je poskupela struja u zemljama EU i da li se seća kada je zadnji put ozbiljno podignuta cene struje u Srbiji.Struja je bila decenijama socijalna kategorija ali to vreme je prošlo.Nije moralno na ovu temu i u ovom trenutku pokušavati ušićariti neke političke poene.

  2. Ti si se pokazao sa svojim nazadnim idejama kao neviđeni ekspert, verujem da bi u EPS-u vratio manuelni rad a inženjere otpustio
    Samo još da te on primi u vlast ima da pevaš odmah drugu pesmu

  3. Na žalost Srbija ima više Gačića….. I ostalih za koje treba davati od i ovako mizerne plate.

  4. Za ovakvo stanje u epsu,mora odgovarati,koliko Grcic,toliko i Zorana…nisam,ja valjda kriva za kolaps u epsu,ako sve svoje obaveze prema istom ispunjavam,sa penzijom od 20 000din…ne veerujete?

  5. U SFRJ Srbija je proizvodila duplo više struje nego što je trošila. Poenta je da od tada ništa nije urađeno da se ostane na toj srazmeri i nije se vodilo računa o prelasku na nove tehnologije i izvore energije. Kada proizvodiš duplo više nego što ti treba onda možeš neku robu da tretiraš kao socijalnu kategoriju zato što razliku nadoknadiš prodajom viška na tržištu. Ovo ipak ne znači da nešto možeš dati džabe. Svejedno moraš voditi računa da ove dve stvari budu u održivom odnosu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.