Dveri: Započet postupak otpuštanja iz Fijata u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Pre deset dana na sva zvona nov model radnici nece vise raditi za mizernu platu..a danas radnici na ulicu…prošli izbori pa sad sa nama mogu da rade sta hoće

  2. Све што је лепо кратко траје, хвала руководвствима на лепим жељама.

  3. Bas dirljivo i humano radnic koja je 22 godina u Zastavi pa fiatu da izađe na ulicu sa otptemninom od oko 380000 hiljada dinara i pored toga što je dobrovoljno bila u Slovačka na prinudni robovlasnicki rad gde su ih bukvalno sibali da bi brže radili koja je doživela povredu naradu i nisu hteli da je odvedu kod lekara a naši fiatovi šefovi sve to zalaska i niko nece da je primi evo već 15 dana iako ima i dalje problema sa rukom a I sa nogom. Toliko o našim poslodavcima i zakonima i zaštiti radnika…..A sad i otkazzzz divota……

  4. Najveca nasa greska veka je sto smo uopste usli u posao sa italijanima jer smo stalno radili neke modele koji nikako nisu isli na strana trzista,pogledajte sra radi skoda sa folcvagenom.

  5. Za šta je država uplatila ili će da uplati 48 miliona evra , da otera radnike u inostranstvo? Pa kad je Tito sa Brantom dogovorio da primi gastarbajtere nije ništa platio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.