DW: Susedi sa skepsom dočekuju novog predsednika Hrvatske

Ostavite komentar


  1. Za Vucica je u pravu kad kaze da mu treba suditi za ratni zlocin. Kako moze Seselj a Vucic ne ? A zajedno su delovali.

  2. Milanović je sigurno bolji i inteligentniji od svojih prethodnika, a bogami i od ovog našeg prepametnog vođe.

    1. To smo videli kada je Milanovic ekspresno uveo Hrvatsku u sukob sa Slovenijom, Bosnom, Madjarskom i Srbijom tokom svog predhodnog mandata.
      Totalna stetocina!

  3. A ŠTA JE TO SLAGAO MILANOVIĆ….
    BIH NIJE DRŽAVA JER MILE GUZIČETINA BLOKIRA ŠTA MU NAPAMET PADNE, A ZA VUČIĆA SVI ZNAJU DA JE BIO ŠEŠELJOV NAJBOLJI UČENIK U ŠIRENJU MRŽNJE I RATNOM HUŠKANJU….

  4. On nema sanse da kao Presednik mjesa u Drzavnim i gospodarski poslovima ( kao Vucic protiv ustavno)jer PLenkoviceva vlada za njega previse veliki zalogaj? On je cinicna svadjalica i veliki,neradnik koji voli dobrih papice i Vinceka,na.teret poreznika

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.