Eksponati o izložbi Srpske napredne stranke

Apsurdno zvuči da gospodar Vučić zajedno sa Bebom pokušava da dokaže da nema cenzure u Srbiji tako što emituje delove emisija sa YouTube-a.

Ostavite komentar


  1. Cenzura medija nepostoji jer da postoji nebih izlazili naslovi svakakve sadržine.

  2. Ono sta znam, ali je definicija cenzure da ne mozes da kazes ono sto ti je na pameti. Ozbirom da ovde svako prica sta hoce, ne vidim kako ovde postoji bilo kakav filter, a najiskrenije bolje bi bilo da ga ima, barem bi postojao neki nivo izrazavanja i komunikacije

  3. Da li je na "eksponatima" istina ili neistina je nevazno. Bitno je da sve to postoji, koliko god ova vlast bila ocajna. Nije to jedna Coraxova knjizica koju nosi Milosevic u dzepu. Uvredljivo je tretirati citaoce Danasa na ovakav nacin. To nam je radio i DS, pa smo videli i vidimo dokle se stiglo.

  4. Cenzura, popularna reč u Srbiji poslednjih dana… Vidim ova gospoda imaju oko 60tak godina, da li su mogli kod voljenog druga Tite da iznose ovakve stvari na videlo ili bi bilo prmeštanje kamenja po Golom otoku, a svi se kunu, pogotovu Vi stariji u tu SFRJ. Prema tome, nema cenzure, evo i ja pišem i iznosim svoje mišljenje.

  5. Treba sacuvati ovu izlozbu za pokoljenja. I komentare. Trenutno nema nikakve veze sa umetnoscu ali ce sigurno biti. Da se vide tekstovi i video emisije koje ne postoje. I kako nas njihovi autori ubedjuju da i pored toga sto ne postoje sluze kao sredstvo targetiranja. Nivo "Dnevnikovog dodatka" devedesetih. Izgleda da nista ne postoji osim e-novina, koje rade/su radile za Vucica. Stvarno smo svi jadni. Zasluzili smo ne ovog, vec Aleksandra Vucica ministra informisanja 1998-2000. Da se podsetimo sta je cenzura.

  6. Necenzurisane laži je izložba medijske priče o SNSu i Aleksandru Vučiću koja je utemeljena na neprofesionalizmu, neobjektivnom izveštavanju, kalkulisanju u korist opozicije, konstruisanje vesti na osnovu rekla-kazala i sve za rad narušavanja ugleda, politike SNSa i volje miliona građana da ih vodi Vučić. Nažalost ti isti mediji žive od budžeta države i od novca građana.

  7. @Miska
    Odmah se vidi da si jedna nepismena botina. Jer ne znaš kada treba pisati NEBIH , a kada NEBI…

  8. Vidi li neko Oximoronski ,,konceprualizam,, u Imenom galerije,PROGRES,, SA IZLOŽBOM,, TVORCA IM.Baš smo nešto ,,istorijski,,,,progresirali,, od 90 tih do DANAS,SA ISTIM,,SPASIOCIMA,, NACIJE,samo,,se,,nevidi,,ko je ispod nas.,na,,rang listi,,uspešnih i civilizovano organizovanih zemalja,GDE JE USTAV OBAVEZNO KAŽNJIVO PRESKAKATI,MA KOJIM SE..IMENOM,,POKRIO,, DA NAS,,USREĆI,.

  9. Mihajlović nikako da prežali odbijanje Vučića, kao ni da shvati da njegova emisija nije emisija, nego običan YT kanal sa zanimljivim sadržajem.

  10. A sta po vama premijer traba da uradi pa da vam konacno dokaze da nema cenzure?

  11. Sve su sagovornici o izložni necenzurisane laži poznati korupcionaši, ko plati taj ih i klati, njihova epspertiza direktno zavisi od količinne korupcijskog novca.

  12. Sta to toliko boli ljude pa negoduju izlozbu? Nisu oni karikaturisani, u cemu je problem?

  13. Ovde svako pusta jezik na svakoga kako god mu padne na pamet. Slucajevi tuzbi za klevetu se raszvlace do iznemoglosti i nikada nema odgovarajuce satisfakcije kada neko bude blacen

  14. Sta je ovo kampanja, sve pljuvac do pljuvaca izlozbe u Progresu? Prikazana istina izgleda pogadja pojedine predstavnike medija i drustva.

  15. Najveci doprinos izlozbi su dali oni koji uporno pisu lazi o Vucicu, a tvrde da postoji cenzura.

  16. Ko god tvrdi da u Srbiji postoji cenzura , taj ili je zloban ili nezna šta govori. Pa da postoji cenzura , onda se ne bi svakave gluposti pisale o Vučiću i njegovoj porodici.

  17. Tragikomično izgledaju "komentari" u kojima "botovi" objašnjavaju šta je cenzura…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.