Erdogan u januaru treba da poseti Srbiju, objavio Vučić iz Dubaija 1Foto: Printskrin Instagram

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se tokom Samita lidera o klimatskim promenama COP28 sa predsednikom Republike Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

U januaru očekujem veliku i važnu posetu predsednika Erdogana Srbiji, objavio je Vučić na Instagram nalogu Budućnostsrbijeav.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje u Dubaiju na Samitu o klimatskim promenama KOP28, gde se susreo sasa zvaničnicima više zemalja.

Vučić sastao sa predsednikom Poljske Andžejom Dudom, ministrom spoljnih poslova UAE šeikom Abdulom bin Zajedom, kraljem Bahreina Hamadom, predsednikom Kipra Nikosom Hristodulidesom, predsednicom Mađarske Katalin Novak, kao i sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom. Uoči početka samita, Vučić se susreo i sa beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom, javile su agencije.

Vučić se sastao i sa premijerom Indije Narendrom Modijem.

Skoro svi lideri sveta su u Dubaiju, izuzev američkog predsednika Džozefa Bajdena, predsednika Palestine Mahmuda Abasa i pape Franje, koji je učešće otkazao iz zdravstvenih razloga, prenosi Sputnjik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari