Europe Elects: Vučić 52 odsto, Ponoš 28 odsto, Jovanović 5 odsto

Ostavite komentar


  1. Naravno da Aleksandar Vučić neće imati dovoljno za pobedu u prvom krugu. Autokrata se mora suočiti sa istinom, ili će to morati da dokazuje na ulici! Videćemo, ali narod je spreman da ga razuveri u laži i prevare.

  2. Miloš Jovanović je ubedljivo najozbiljniji kandidat na desnom spektru, a i generalno najozbiljniji kandidat, najobrazovaniji i najkvalitetniji, i ako nastavi ovim putem, on je sledeći predsednik Srbije!

  3. Nazalost dobija Vucic u prvom krugu, sumnjam da ce opozicija moci cak i u Beogradu da formira vlast.

  4. Kad bi ovako bilo, SPS bi im okrenuo leđa i prodao ih. To bi bio kraj SNS.

  5. Slikao sam ekran da se smejem u nedelju vece koliko su pogodili .
    E pa živi bili pa videli.

  6. Ljudi pamet u glavu. Oni koji se plaše, koji se plaše da ne izgube radno mesto, pa baš zato glasajte da smenimo ovu vlast, tada nećete kzgubiti posao. Uključite mozak već jednom. Snaga je u svima nama, treba menjati najnazadniju vlast u našoj istoriji.

  7. Vucic normalno pobedjuje u prvom krugu,a ako se nesto u narednih 5godina ne promeni politicka scena Jovanovic je trenutno jedini vredan za mesto predsednika.

  8. Da sačekamo izbore ovo neko navija i bodri, građani svi na izbore, ovi neka broje u svom dvorištu.

  9. Botovi samo preokrenite rezultat i dobicete pravu sliku kako ce proci sns pogan. A rezultat ce u svakom slucaju preokrenuti narod na ulici.

  10. VAZNO: Svi vi koji ste naterani silom i prinudom da slikate glasacki listic uz licnu kartu, uradite sledece: Zaokruzite vucica /sns/, slikajte, a po tom precrtajte vucica i zaokruzite koga zelite. TAKAV LISTIC SE PRIZNAJE!!

  11. You wish. Beogradski izbori SNS 45%? Po tom podatku vidiš da im je istraživanje loše, baš loše.

  12. Ovo je navlakusa za proste narodne mase. Samo se vi tesite iz Srpske Narodne Sekte.

  13. Ovo već udeljeni procenti? Samo se čekaju izbori, da se ozvaniči? Još jedno pranje biografije od strane EU?

  14. Vucic osvaja 70 % . U opkladu odmah. Zivi bili pa videli. Ceo narod ce glasati za njega i mladi i stari. Ende

  15. Daj bože, da Ponoš osvoji bar toliko. Da uzdrmamo bar Vučića, da ne misli da je Srbija njegova prćija. Sledeće izbore sigurno gubi, čim prava opozicija uđe u parlament i javno objavi sve pljačke aktuelne vlasti.

  16. Ako vucko pobedi Srbiji se blizi sudnji dan. Neverujem Srbi su Boziji narod i Bog ce im priteci u pomoc.

  17. Nigde ne mogu da pronađem izvor ovih podataka. Niti na Europe Elects, niti na sajtu Novi treći put. Treba naglasiti da uzorak koji je obrađen nije reprezentativan, te da ovakva istraživanja treba uzimati sa rezervom, te opreznije izveštavati o njihovim rezultatima…

  18. Бојкот, све је договорено и намештено!

  19. Iznenađenje pozitivno će biti Milica Đurđević.Ima stav,bezkompromisna je,ima dobar rečnik izražavanja.Svi drugi joj nisu do kolena.Kome je do časti i države, glasat će za Milicu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.