Da li će Evropska komisija poslušati Evropski parlament i poslati izaslanike za međunarodnu istragu izbora u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Alo, inteligencijo Srbije, eno najveci neprijatelj covecanstva Putin drzao 2 sata govora, ja vec 6 sati istrazujem informacije koje je dao da vidim gde je lagao i nista… Sve, od istorijskiih cinjenica do zapadnog odbacivanja Minska i Borisa Dzonsona koji naredjuje Ukrajincima da nastave rat je potvrdjeno i u zapadnim medijima. A sad, inteligencijo, zasto ne pricate o tome? Pa nije li vam on djavo? Nego to, cuti i pravi se da ne postoji… Odvratni ste, licemeri. Gori ste od sns-a, a to je za Ginisa.

  2. Nije toliko presudno, dali če doči neka ad hok komisija ili neče. Da bar hoče, ako neče, tek to je najgore za Srbiju. Jer u zapadnom svetu, koji počiva na etici protestantizma, sumnja u nešto, a ovde se radi o izborima u Srbiji, več znači, da su bili nelegitimni. Naročito ako je resolucija prihvačena sa tako ogromnom večinom. Na vlasti u Srbiji je, da dokaže suprotno, bez toga nema njene legitimnosti, sa svim posledicama. Jer ostaje sumnja, „obvezujuča“ ili „neobvezujuča“, potpuno je svejedno.

  3. Vlada Srbije 1914 godine odlučno je rekla ne ultimatumu i nije dozvolila stranu isagu hoćemo sada da dozvolimo da Švaba sprovodi istragu,ne može to tako

  4. Ja mislila da je najgore što smo dozvolili sebi da našim generalima sude u Hagu. Ali sada vidim da sam pogrešila ovo je najgore što može da nam se dogodi

  5. Mi smo odavno prešli tačku posle koje više ne možemo sami sebi da pomognemo.

    Što se tiče istrage mi nismo dužni da je prihvatimo. Prema tome, to nije nikakav ultimatum, sve je na nama.
    Ako nećemo da se povinujemo EU pravilima (a već smo potpisali da hoćemo), onda oni sa nama prekidaju dalju saradnju. To znači prvo ukidanje pristupa EU fondovima (njihov novac, njihovo pravo), zatim povlačenje investicija pa redom.
    Sve je to njihovo pravo a naše pravo je da se ponašamo kako hoćemo u okviru naše države.
    Dakle, to što oni neće sa nama ovakvima je potpuno legitimno kao i to što mi nećemo sa njima onakvima. Razlaz…samo nemoj posle da bude kukanja, plakanja i preklinjanja,,,tražili ste dobili ste.

  6. Definitivno mora spoljna istraga čim su se „Milica“ i „Maja“ uključile u komentare na ovu temu.

  7. Neko treba da dođe i sređuje situaciju u našoj kući. Kad je to na dobro izašlo?

  8. Naravno da neće jer baš njih briga za Srbiju, oni imaju svoje probleme oko masovne pobune svojih građana.

  9. Pošto mi nemamo sudove i tužioce – KO ĆE DA KAZNI sve činovnike koji su omogućili ‘preselenje’ koje nije u skladu sa zakonom ??
    Ko će da istraži BIRAČKI SPISAK ??
    Treba primeniti zakonske kazne, kako se OVO NE BI PONOVILO NIKADA VIŠE !!
    A ko će to da uradi. kada se SVI prave mrtvi i ‘nisu nadležni’ ???

  10. Na etici protestantizma Zapad je unazadio pola sveta za vekove, od Južne Amerike preko Afrike, Azije i konačno se dokopao i Evrope. Nije etički tvrditi tako nešto.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.