Flekenštajn: Nadam se da će suprotstavljene strane u DS naći zajedničko rešenje

Ostavite komentar


  1. DS i njeni lideri su stvorili SNS i postali okosnice rezima. Kadorovi DS koji se nalaze na ispomoci u SNS su na kljucnim mestima u drzavi: Brnabic, Mali, Nedimovic, Vesic, Krstic, Trivan, Comic, Djurisic… Lutovac zajedno sa njegovim saveznicima i oponentima u stranci ima zadatak da ugasi svetlo, zakljuca vrata i nadleznima preda stranacku infrastrukturu.

    1. Dobro rečeno i sve istina. Ono što je bilo dobro svako prihvati a ono što nevalja niko neće Tadić, Čomićka, Živković, Đilas, Jeremić, ima ih još ali nemogu da se setim svih. Demokratska stranka je potrebna i ona nesme da dozvoli da njeni lideri se bave čaršijskim pričama nego da prestave svoj program za stvarnu demokratiju društva. To vam poručuju i svi Evropski lideri a vi slušate nekog sa ulice.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.