Glas Istre: „Vučić je opasan čovek sa još opasnijim namerama, u stanju je da sledi Putinovu sintagmu i sprovede denacifikaciju Hrvatske“

Ostavite komentar


  1. on je najopasniji miroljubivi (nazovi) čovek na Balkanu,a i šire.toliko da je opasan i po sebe!!!!

  2. Sve komsije koji su u NATO paktu mirno spavajte na dva uveta jer je Aca , partija i bratija ( sa trabantima i pajtosima ) opasan samo za nase ( i bar SEDAM narednih generacija ) prazne ili polu prazne dzepove . . .

  3. Ja se nadam da nas ima dosta normarnih sa svih strana, kojima je dosta bilo kakvih sukoba, da mozemo pokazati neposluh bilo kojem nasem politicaru koji pokazuje znakove ludila, odnosno da nas ima dosta slicnih Balaševiću

  4. Klasika, izmisliš da te neko ugrožava i onda ga napadneš… Strategija koju svakodnevno gledamo po celom svetu

  5. Sve tacno o Vucicu
    A preterao i izlazirano pisao o Oluji. Nije Vucic terao hrvatsku vojsku da pali srpske kuce crkve domove kulture, muzeje domove zdravlja i bolnice na hrvatskoj teritoriji. Kao da nije postojao Tudjman. A to sto Vucic zloupotrebljava Oluju je strasno to se slažem kao i ostalo osim tog zameranja da Vucic prizna nesto sto ni sam autor nije spreman da prizna – neki Hrvati su pocinili ratne zlocine nad Srbima i neki Srbi su cinili ratne zlocine sa time treba biti jasan kako se ne bi manipulisalo narodima

  6. Nagrdiše nam braća Hrvati voljenog i najvećeg predsednika Srbije. Sram ih bilo!

  7. Treba samo pogledati Vucicevu biografiju s kim je bio i sta je radio od 1991 do danas i vidis da je sve tacno!

  8. ROBERT FRANK (1971.)Biografija 

    Rođen je u Rijeci gdje je završio srednju građevinsku školu, a nakon toga studirao je na Pravnom fakultetu. Odlikovani je sudionik Domovinskog rata i bivši sportaš. Istraživačkim i reportažnim novinarstvom bavio se od 1997. godine. Svoju novinarsku karijeru prekinuo je u  rujnu 2015., kad je postao šef Službe za odnose s javnošću Nogometnog kluba Rijeka. Od veljače 2018. je glavni urednik Glasa Istre. Od srpnja 2017. bio je savjetnik za medije riječkog Novog lista, a ranije je u Novom listu obnašao i funkciju vršitelja dužnosti glavnog urednika. Otac je gimnazijalke Eme koja mu je bila inspiracija za pisanje knjige. Dječji roman Hej, ne želim odrasti! prvi je roman koji je napisao.

  9. Vučić ima jedan ogroman problem u realizaciji svega ovoga.“Rado Srbin ide u vojnike…“

  10. Pa,Hrvati nam porucuju isto ono sto i Petricic – Vucic je opasan covek,ali u prvom redu,neprijatelj svog naroda.

  11. Nije tu rec o Vucicu, on je samo vrh ledenog brega, u pitanju je duboka drzava Srbija koja ne moze niti ume da zivi bez ratova, odnosno bez ratne psihoze mali broj njih ne moze da pljacka ogroman broj ljudi.

  12. OK, Vucic jeste opasan. Ali zasto oni ne pisu o vlasti u Hrvatskoj. Valjda bi to trebalo da ih preokupira. Prvo se cisti ispred svojih vrata.

  13. Evo,da se kladimo da će Vulin objaviti da se sprema novi „atentat“ na AV.

  14. Hrvatski mediji odlično koriste AV za svoje nacionalisticke potrebe. Čim nije dobro u ekonomiji ti vrišti da neko hoce sa nas napadne.

  15. jednom RADIKAL uvek radikal. Nije mi jasno sto EU cuti na njegovu nacionalisticku politiku i ucesce u ratovima devedesetih pa i na verbalan nacin

  16. Učenik grobara i dužnika udbe navučen na najjaču drogu vlasti šta će taj još još skuvati to dragi Bog nežna da ne poveruje š..

  17. Nerazumem potrebu hrvata da stalno nešto pišu i lupaju o Srbiji i onima koji su na vlasti.Gospodo bavite se vašim problemima i vašim idiotskim političarima koji ništa bolji nisu od ovih naših.

  18. Kад Хрвати почну да нам држе моралне лекције онда је то врх цинизма. У Хрватској нико не може да добије изборе ако не пљује по Србима и Србији.
    Др Лозо нсписа књигу о геноциду Срба над Хрватима у Другом светском рату.
    То је храбар народ само зато што нема стида.
    Тако да оставите ви Вучића нама, он је наш проблем. Имате ви ваших лудака за извоз.

  19. Neupucene molim da pogledaju autenticnu rolu *Hanibala* u svom…….kultnom ostvarenju (ako vec nisu) „Kad Jaganjci itihnu“ – in the year 2525!

  20. Mrzim i ja sve što je hrvatsko a nisam ñe Srbin ne Bosanac ne bilo šta drugo. Samo od prošlog petka, mi više ništa hrvatskog u ruke neće doći,.

  21. PoluOstrvo .ISTRO .molim te ne brini..jer
    Srbija ima u većini normalne i pametne ljude ,21. Veka.
    Mi ćemo se snjim. Ubrzo.. razjasniti.. Ali da znate da mu se već paraju „,mudantine“!!!!
    Jer svaka rit dodje na šekret,!!!!

  22. Nikome sveća nije gorela do Zore!!!
    Pa neće ni potomku ….saznajemo . kasno..
    Rehabilitovanim četnicima ,!!!!!

  23. Koga ste vi porazili u ratu?
    Cetiri godine ste gubili, jaukali i moli zapad za pomoc.
    Tek kad se nato umesao, doslo je vasih pet min.Toliko o vasem herojstvu.

  24. Još nije došlo do toga da krene na Hrvatsku jer mora pripremiti sve Srbe u Hrvatskoj kao i Slobo,a zato treba barem godina dana. Onoga dana kad Putin naoruža vojnu bazu u Nišu i dovede nešto Rusa počinje odbrojavanje.

  25. I to pisu ustase, koji slave Tomosona, koji peva o klanju Srba, koji dazu spomenike Budaku i urlaju kad god mogu: ubi ubi Srbina. Nisu Srbi bili fasisti nego Hrvati. Bili i ostali.

  26. Vučić treba prvo da denacifikuje sebe i Srpsku Nazadni Stanku, kuma Šešelja i radikale zajedno sa Tomom Nikolićem. Takođe Šešelj treba da prestane da laže da je Srbin. Njegov kum Vučić neka to brzo obavi.

  27. Ko ima muvu na glavu on je juri tako i Hrvatska,ako nije kriva i nista nije uradila zasto bi se bojala

  28. Srbija se za ovih trideset godina nije suočila sa mračnom prošlošću iz devedesetih. Srbi u Srbiji umjesto suočavanja s prošlošću odabrali su ponovo iste likove iz mračnih devedesetih. Kao da im nije bilo dovoljno svoje i tuđe patnje ili su jednostavno mazohisti.

  29. Dok njihova Crkva šalje pisma I negira genocid u Sisku,dok njihov državni vrh priča da su se Srbi sami proterali..

  30. Da kojim slučajem ne pratim pisanje tzv elektronskih regionalnih medija, verovatno bih se složio sa pisanjem Glasa Istre. Glas Istre, trebao bi u kontinuitetu da se pozabavi komentarima na objavljene clanke medija u regionu pa da se uveri odakle „duva vetar“.

  31. Hvala što od Ace napraviste pravog Srbina! Od sada ga i ja volim, a nisam mogao da ga smislim, hvala još jednom!!! Živela Srbija!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.