Gojković: Ko nema argumente, pravi scene u Skupštini

Ostavite komentar


  1. Drago mi je što Maja Gojković uspeva dostojanstveno da isprati i podnese sve incidente.

  2. Ne Predsednice, ko nema zaledjinu mora da pukne. Vi nemate argumente za AP Vojvodinu (tako kaže Brisel) ali eto, status quo.

  3. Parlament ima zadatak da radom rešava mnoga pitanja koja će doprineti Srbiji da bude stabilnija i zdravija ekonomski što će građanima omogućiti bolji životni standard.

  4. Slazem se, Radulovic nikakve argumente nema zato i pravi ovakve scene kako bi privukao paznju na sebe.

  5. Neocekivano nervozna, nenavikla da ““ne drzi bznku““ (mikrofon), ostala je verna demagogiji, sto je ocekivano.

  6. Oooo Majo, da čuješ sebe u parlamentu kada si bila Vadikal … kao si smetala, brbljala, … i svi ostali mogu da se toga sete kroz emisiju ““ protiv pilećeg pamćenja““ na radio Beogradu, dok se ne zabrani !!!

  7. Majo Preletacevic ako je Vucko rekao da je dobro, sto se jedis. Nemoj slucajno da bi dala ostavku, to nije u duhu partije.

  8. Šta se bre praviš blesava, ti si glavni izvor haosa u Skupštini Srbije,puštaš ssns botove da ljagaju i vređaju lično poslanike opozicije,daješ im prostor da krše i poslovnik i Ustav Srbije,vređajući ih lično i ne opominješ ih ni ne kažnjavaš,a onda ne daš poslanicima opozicije da odgovore,znajući unapred da će oni da napuste salu,daješ znak ssns-botovima da ustanu i fizički spreče da izađu iz sale,dozvoljavaš,opravdavaš i ne kažnjavaš to nasilje,već onda kažnjavaš samo poslanike opozicije !!! Znači ti si izvor haosa u Skupštini, koji truje Srbiju,ti i avaveličanstveni koji sve ovo i smišlja i naređuje !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.