Gojković: Neću biti novi ministar ekologije

Predsednica Skupštine Srbije izabrana za predsednicu Odbora za zaštitu životne sredine

Ostavite komentar


  1. Najveći doprinos koji bi g-đa mogla dati zaštiti životne sredine i opšteg stanja svesti i zdravlja nacije bi bio da nestane iz političkog i javnog života

  2. Naravno da je takvo jmenovanje besmisleno,jer sto ti i tvoji zagadite,nema tog sretstva da se to „ocisti“ili popravi..

  3. Da nece mozda u mardelju? makar samo za autobusku stanicu, jedno 5 godina

  4. Sta si radila u Novom Sadu sa autobuskom i sa Miriivicem sa behatonom, i ostalim rabotama, treba da si u zatvoru, ali avaj, takav bezubrazluk i teror koji sprovodis u Skupstini, nadmasila si i Comicku, odavno nije bilo, e zbog toga ces biti prva uzdanica i perjanica Vuciceva, on samo takve skuplja oko sebe. A to da nesto neces, samo izigravs neku skromnost i finocu, sramota si za nas narod Majo.

  5. Da je pravde možda bi jedino mogla da radi na nekom šalteru. Za sve ostalo je nestručna.

    1. Tesko i na salteru treba obraz , znanje i postovanje ljudi strucnost, a njoh je glavna kvallifikacija bezobrazluk, sto kazu ni za disi nisi, samo se drzi Vucica, pa dok traje traje , a onda ces nosti bruku po novom sadiu kad budes htela da prosetas, da nekazes kako je to nasilje nad zenama, a nasilje koje sprovodis u Skupstini je neverovatno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.