Gojković: Poslanici osramotili parlament svojim ponašanjem

Ostavite komentar


  1. Mnoge stvari sa tog sastanka sa Devenportom nisu bile dobro organizovane ali takvo ponašanje radikala, uz puštanje muzike je stvarno sramotno. Svaka nepravilnost se mogla iskazati običnim rečima kako bi se sačuvao ugled parlamenta u svakom pogledu. Ovako su nam poslanici izgledali kao obična banda.

  2. Sreća pa svi u Evropi znaju ko je Šešelj i da ga je teško kanalisati.Mislim da nam to neće uzeti za ozbiljno.

  3. slažem se u potpunosti sa svima koji osecaju da ovo nije bilo dobro za Srbiju i da su nas radikali sve povredili i osramotili

  4. Malo je reći osramotili. Napravili su cirkus od istog a Srbiji pred stranim predstavnikom "pljunuli" u lice.

  5. Izgleda da još nisu shvatili da nisu oni naneli štetu Devenportu i EU nego da su naneli štetu Srbiji.

  6. Slažem se da je trebalo obezbediti prevod na srpski,ali je nedopustivo uličarsko ponašanje radikala u instituciji kakva je Skupština…s ovim,nažalost,lošim iskustvom,valjda će svi voditi računa o radu Parlamenta,znajući s kakvim poslanicima imaju posla!

  7. Nista cudno od ljudi kao sto su Seselj i njegova ekipa neandertalaca, za ovu zemlju nikada nista dobro nisu uradili.

  8. Zasluge za konstantni haos u našoj Skupštini snosi aktuelna vlast i njeni neprosvećeni predstavnici. O primitivizmu radikala suvišno je i govoriti. Ko ima imalo zdravog razuma, zna da g. Majkl Devenport ne dolazi u Skupštinu bez poziva i da sam ne bira mesto gde će sesti. Zadatak skupštinske administracije je da prevede izveštaj EU na jezik koji poslanici razumeju. Kome je u interesu da se ugledamo na KOZAČKU SKUPŠTINU!? Pre će biti da je istina u izreci: k a k v a v l a s t, t a k v a i S k u p š t i n a!

  9. Nije prvi put da Seselj pravi cirkus u skupstini. On i njegova SRS su velika sramota za celu Srbiju.

  10. Građani su dali vama glas da uradite nešto dobro za Srbiju a ne da je omalovažavate.Vi treba da budete u skupštini građanska elita ali mnogo Srba to ne vidi čak se stidimo zbog naše "političke elite".

  11. Upravo tako, nedopustivo je da ti isti pojedini poslanici ne znaju osnovni red i kulturu i da se zbog takvih narušavava kompletna slika parlamenta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.