Goran Miletić: Samo nešto potpuno nepredviđeno može uticati da prijem Kosova u Savet Evrope bude uklonjen sa dnevnog reda

Ostavite komentar


  1. Zanimljivo kako taj NVO sektor u Srbiji gura i promovise clanstvo te velikoalbanske naci paradrzave u Savet Evrope ali zasto? Kako to da im ne smeta ni to sto se radi o samoproglasenoj, bespravnoj tvorevini ni to sto je ta tvorevina temeljno etnicki ociscena od Srba ni konstantna diskriminacija Srba i drugih manjinskih grupa, nito sto bi se prijemom prekrsio i sam Statut Saveta Evrope sto apsurd jer je ta organizacija nastala da stiti i postuje zakone i pravila. Kako to da sve to nije bitno? Kako to da se stavovi vecine gradjana Srbije uopste ne postuju od strane svih tih NVO-a ali se od tih istih gradjana Srbije ocekuje da postuju, njihove stavove i zahteve?

  2. „Civil Rights Defenders“?! Nikada čuo! Imaju li ispostave u SAD, Pakistanu, Izraelu, UK, Schwitzi, Norwegiji, Latinskoj Americi i Africi, ili samo na Balkanu? A Kurti, kao i Bibi NetaniYAHOO, ima odrešene ruke da čini šta hoće. A to što će „provladini mediji“ pisati o „kupovini glasova“-pa zar arnautska narko mafija to ne radi već decenijama. Možda su i šefovi g. Milletiqija na njihovom platnom spisku (on je sitna riba za njih)?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.