Građanski front: Naručena hajka protiv Jove Bakića, nakon izjava Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. Ako Građanski izađe na izbore, imaću za koga da glasam. Inače, bio bih primoran da precrtam listić jer neću da biram između dva zla, iako mi je jasno da su SNS, SPS i Radikali neuporedivo veće zlo od DOS-a. Sve najbolje gosp. prof. Bakiću i Građanskom frontu uz želju da ne dozvolite bivšim i sadašnjim političarima, kompromitovanim likovima, da vam se uvuku, u pokret. Njihovi glasovi, simpatije i podrška su dobrodošli, sve dok se drže dalje od funkcija.

  2. Postovani gsn.Bakicu !Dudbina svih ili pak vecine slobodoumnih i casnih ljudi jeste takva kao Vasa,sa ponosom i dostojanstvom nosite ove teskoce mi koji mislimo kao Vi sledicemo Vas a potpuno se slazem sa Vama da ce uskoro osvanuti dan kada cemo ove fasiste juriti motkama po Srbiji.Znaju ONI to dobro.Jednom su izmakli mac pravde ovaj put ce platiti DUPLO !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.