Gvaido: Evropa da pojača sankcije protiv režima Nikolasa Madura

Ostavite komentar


  1. Sve je to po receptu otporaša Srđe Popovića i sled sankcija, satanizovanje aktuelnog predsednika, povlačenja ambasadora, Humanitarne krize i na kraju zaobilaženja UN i vojne intervencije.
    Ali Srđa i Gavido predviđaju činjenicu da sada nije vreme slabe Rusije.
    Kao što je Ruska federacija podržala Sirijski režim Asada jer je ovaj zatražio vojno savezništva tako će uraditi i Venecuela odnosno njen predsednik Maduro. Već je stopirana inicijativa SAD u SB UN o priznavanju Gvaida za predsednika Venecuele.
    Rusija je preko svojih banaka već stavila šapu na naftu Venecuela i neće je niko pa ni SAD omesti u nameri da podrži režim koji je na njihovoj strani.

    1. Opet ovaj bot. Kad god pročitam novosti na sajtu Danasa ovaj zaposlenik ili sluđenik ako nije zaposlen iz bunkera, truje virtuelni prostor Srbije skoro u većini komentara. DOSTA! Mr’š u kočinu što bi naši stari rekli.

      1. Šta ti u mom komentaru nije jasno? Otporaš sam i lično poznajem Srđu Popovića, radio sam za njega (potpuno besplatno) one nalepnice sa stisnutom pesnicom i sloganom: „Gotov je“ i mlad si možda pa ne znaš da su tako radili i sa Srbijom ili znaš da se da su i ovi što sada šetaju iz iste kuhinje i po istom već viđeno šablonu. Uskoro će biti slogani: „Vučiću Madure“ i „Đilasu (Jeremiću, Trifunoviću, Obradoviću) Gvaido“…
        Ali, što se mene lično tiče ja ću biti ovde sve dok moji komentari poklapaju sa uređivačkom politikom Danasa i to već deset godina.

        1. Nasmejah se kad pročitah tvoj odgovor, ako je to zaista istina pa si ti bio u otporu ’99 i 2000-te, kosovar iz peći otporaš a nisi bio zatrovan i zaluđen komuno-fašističkom kao bojagi patriotskom politikom tadašnjih a to su i sadašnji jahači naroda. Malo malo pa iz tebe krene da curka ta bolest koja je dobrano zahvatila naš narod bilo da komentarišeš unutrašnju, spoljnu ili belosvetsku politiku. Provaljen si botu šta činiš, ti i dalje truješ iz iste kuhinje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.